Animals

Dieren in het interieur is een grote trend. Wanddecoratie met dieren brengt leven in je woonkamer of slaapkamer. Wij hebben de mooiste, leukste en wildste prints hier verzameld. Ben je opzoek naar de Big Five? Hier kun je ze allemaal vinden. 

Lees meer
97 producten
Unieke beelden voor aan uw muur
Verkrijgbaar vanaf €110,00

Wanddecoratie dieren kopen

De wanddecoratie dieren van WHWP (WannaHave WallPrint) zijn van de beste kwaliteit en u zult jaren genieten van de mooiste muurdecoraties. Dieren aan de muur brengen leven en avontuur in uw interieur. Wanneer u een dier heeft uitgekozen kunt u het formaat kiezen en de juiste kleur frame. Wilt u levensgroot of juist klein en subtiel? Kies dan voor een fotoprint op fabric art. Tover uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor binnen enkele seconden om met één van deze dierlijke prints. Wanddecoratie met een dier is tijdloos en daarom een aanwinst voor het interieur. Welk dier u ook kiest, alle stukken worden in hoge resolutie geprint en op maat gemaakt met de beste kwaliteitsmaterialen waardoor het pronkstuk van uw muur zal spatten.

Fabric art

Alles wordt geprint op hoogwaardig fabric art. Deze textieldoeken zijn kreukvrij, kleurvast en heel makkelijk te reinigen. Wanneer uw print vuil is kunt u deze namelijk gewoon uitwassen in de wasmachine. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen. Het grote voordeel hieraan is dat de print later te verwisselen is. Bestel alleen het doek en verwissel de print in het frame. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting