City

Iedereen heeft wel een favoriete stad, hoe leuk is het om deze aan uw kale muur te hangen? Met deze wanddecoratie steden haalt u het echte stadsgevoel in huis, te bestellen op fabric art. Hang een herinnering aan uw muur van die ene reis of citytrip of haal die sfeer in huis met één van deze bijzondere en unieke wanddecoratie. De city fotoprints worden in verschillende formaten in hoogwaardige kwaliteit verkocht. 

Lees meer
50 producten
Verkrijgbaar vanaf €110,00
Unieke beelden voor aan uw muur

Fabric art

Alle wanddecoratie steden prints worden geprint op hoogwaardig fabric art. Deze textieldoeken zijn kreukvrij, kleurvast en heel makkelijk te reinigen. Wanneer uw print vuil is kunt u deze namelijk gewoon uitwassen in de wasmachine. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen. Het grote voordeel hieraan is dat de print later te verwisselen is. Bestel alleen het doek en verwissel de print in het frame. 

Wanddecoratie steden

Wij van WHWP bieden prachtige fotokunst met de mooiste materialen en kwaliteit.  Met deze kunstwerken geeft u uw woonkamer, slaapkamer of kantoor binnen een handomdraai een compleet nieuwe look. Een echte aanwinst voor ieder interieur! 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting