City

Iedereen heeft wel een favoriete stad, en wat is er nu leuker dan die aan je kale muur te hangen? Met onze steden wanddecoratie haal je het echte stadsgevoel in huis. Of je nu een herinnering aan die ene reis of citytrip wilt vastleggen of gewoon de sfeer van een speciale stad in huis wilt halen, onze bijzondere en unieke wanddecoratie steden biedt voor elk wat wils. Onze city fotoprints zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
60 producten
Unieke beelden voor aan uw muur
Verkrijgbaar vanaf €110,00
Tot 30 juni ontvang je 15% korting met de code PRINT15

Haal Je Favoriete Stad in Huis

Niets brengt de sfeer van je favoriete stad beter naar voren dan een prachtige wanddecoratie. Of je nu geniet van een rustige zonsondergang over de Seine in Parijs, de iconische grachten in Amsterdam of de bruisende drukte van Times Square in New York, onze wallprints brengen deze emoties naar je leefruimte. De zorgvuldig gekozen fotoprints leggen de iconische plekken en de verborgen pareltjes van elke stad vast, waardoor je telkens weer herinnerd wordt aan de geweldige ervaringen die je daar hebt gehad.

 

Hoogwaardige Kwaliteit met Fabric Art

Al onze wanddecoratie steden prints worden gemaakt op hoogwaardig fabric art. Deze textieldoeken zijn kreukvrij, kleurvast en eenvoudig te reinigen. Is je print vuil geworden? Geen probleem, je kunt hem gewoon in de wasmachine wassen. Daarnaast is het doek gemakkelijk te bevestigen in het aluminium textielframe, waardoor je de print later kunt verwisselen. Je kunt dus afwisselen tussen verschillende steden en prints, afhankelijk van je stemming en interieur.

 

Personaliseer Je Interieur met Unieke Wanddecoratie

Je huis is een weerspiegeling van wie je bent, en onze wanddecoratie steden biedt je de mogelijkheid om je interieur te personaliseren op een manier die bij jou past. Kies de stad die een speciale betekenis voor je heeft, of ga voor een collectie van verschillende steden die je tijdens je reizen hebt bezocht. Heb jij je favoriete stad niet kunnen vinden? Type deze dan in onze Art Library. Deze bestaat uit meer dan 213 miljoen rechtenvrije afbeeldingen waardoor de kans groot is dat er een mooie afbeelding van jouw stad te vinden is!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting