Nature

Op zoek naar rust in huis? Kies dan voor natuur wanddecoratie. Deze prints worden gedrukt op fabric art. Maak met deze kunstwerken uw interieur compleet. Liever geen nature print, maar toch een andere toffe fotoprint? Bekijk dan ook eens onze Faces of City collectie.

Lees meer
87 producten
Verkrijgbaar vanaf €110,00
Unieke beelden voor aan uw muur

Wanddecoratie natuur

Deze oogstrelende afbeeldingen geven ieder interieur een natuurlijke uitstraling. Combineer dit met een van de Animal prints en u bent helemaal back to nature! Wij garanderen topkwaliteit op al onze kunststukken. Door de nieuwste WHWP printtechnieken en de uitstekende kwaliteit weet je zeker dat je een kunstwerk in huis haalt die jaren aan je muur hangt. 

Fabric art

Alles wordt geprint op hoogwaardig fabric art. Deze textieldoeken zijn kreukvrij, kleurvast en heel makkelijk te reinigen. Wanneer uw print vuil is kunt u deze namelijk gewoon uitwassen in de wasmachine. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen. Het grote voordeel hieraan is dat de print later te verwisselen is. Bestel alleen het doek en verwissel de print in het frame. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting