Nature

Op zoek naar een rustgevende sfeer in huis? Kies dan voor natuur wanddecoratie. Deze adembenemende prints worden met zorg gedrukt op hoogwaardig fabric art. Hiermee maakt u uw interieur compleet met kunstwerken die de schoonheid van de natuur naar binnen brengen. Liever een andere fotoprint dan een natuurlandschap? Ontdek dan ook onze inspirerende Faces of City collectie.

Lees meer
96 producten
Unieke beelden voor aan uw muur
Tot 30 juni ontvang je 15% korting met de code PRINT15
Verkrijgbaar vanaf €110,00

Een Divers Aanbod Natuur Wanddecoratie

De natuurlijke uitstraling van deze prachtige afbeeldingen voegt een bijzondere sfeer toe aan ieder interieur. Combineer ze met onze Animal prints voor een unieke en harmonieuze combinatie die u volledig terugbrengt naar de natuur. Wij staan garant voor topkwaliteit op al onze kunstwerken. Dankzij geavanceerde printtechnieken en de uitstekende kwaliteit bent u verzekerd van een kunstwerk dat jarenlang aan uw muur zal schitteren.

 

Duurzaam Fabric Art

Onze prints worden gemaakt op hoogwaardig fabric art, een duurzaam textieldoek. Deze doeken zijn niet alleen kreukvrij en kleurvast, maar ook zeer eenvoudig te reinigen. Als uw print vuil wordt, kunt u deze gewoon in de wasmachine wassen. Het doek is bovendien gemakkelijk te bevestigen in het aluminium textielframe. Het grote voordeel hiervan is dat u de print later kunt verwisselen. Bestel simpelweg een nieuw doek en wissel de print in het frame.

 

Een Greep uit de Natuur Wanddecoratie Collectie

Smaken verschillen. Daarom hebben wij een collectie voor jou samengesteld met uiteenlopende landschappen, waaronder:

1. Betoverende Boslandschappen

Laat de rustgevende sfeer van een betoverend boslandschap uw interieur verrijken. De prachtige bomen en weelderige vegetatie brengen een gevoel van sereniteit en harmonie in uw woonruimte.

2. Rustgevende Stranden

Haal de frisse zeelucht in huis met prints van rustgevende stranden. Het kalmerende geluid van de golven en het zachte zand onder uw voeten zullen uw huis transformeren in een oase van ontspanning.

3. Majestueuze Bergen

Ervaar de grootsheid van majestueuze bergen rechtstreeks aan uw muren. De imposante pieken en besneeuwde toppen creëren een gevoel van avontuur en inspiratie.

4. Prachtige Watervallen

Geniet van de verkwikkende kracht van watervallen die uw interieur verlevendigen. De dynamische stroming van water zorgt voor een levendige en verfrissende ambiance.

5. Serene Meren

Breng een gevoel van sereniteit in uw huis met serene meren. De spiegelachtige oppervlakken van de meren weerspiegelen de schoonheid van de natuur en creëren een kalme en vredige sfeer.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting