Hoofdafbeelding Amandelbloesem - Vincent van Gogh
Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op

Amandelbloesem - Vincent van Gogh

90 x 90 cm
120 x 120 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Van enorme waarde voor van Gogh: Amandelbloesem.

Het werk Amandelbloesem is een van de meest dierbare werken voor de familie van Gogh. Het schilderstuk is een cadeau voor Vincents broer Theo en zijn vrouw Jo. Op 31 januari 1890 kregen zij een kindje. Vincent Willem van Gogh. Vernoemd naar Vincent van Gogh vanwege zijn lef en verbetenheid. Het olieverf op doek straalt het begin van de lente uit. Een tijd van bloei. Hemelsblauwe lucht. Alsof men liggend op de grond naar boven kijkt naar de amandelboom en zijn takken. Het is de link van de geboorte en de lente die dit schilderij nog specialer maakte voor de familie van Gogh.

 

Een inspiratiebron vanuit Japan.

De stijl waarin van Gogh natuur schilderde vindt zijn oorsprong in Japan. Vincent raakte enorm geïnspireerd door de Japanse prentkunst die een aantal prominente aanwezigheden kende. Zo werd er veel gebruik gemaakt van lichte kleuren, fameuze diagonale lijnen en is er oog voor detail in de natuur. Daarbij bevat deze stijl veelal dikke contourlijnen. Dit is naast de Amandelbloesem ook gebruikt in één van Vincents beroemdste werken, de Zonnebloemen

 

Postimpressionist Vincent van Gogh.

Vincent van Gogh is één van de bekendste schilders allertijden. Zijn schilderwerken zijn wereldberoemd en niet zonder reden. Hier zijn nog meer reproducties van zijn meesterwerken. 

 

Fabric Art: Binnen no-time een andere draai aan je interieur.

Het materiaal Fabric Art is nog een relatief onbekend begrip. Het materiaal is verwisselbaar vanuit de lijst. Dit maakt het erg simpel om eens een keer wat anders aan de muur te hangen. Zo wordt de wand niet saai en blijft het interieur origineel.

Let op: niet elke wallprint past in alle frames. Kijk dus goed naar het formaat van de print en het frame.

 

Hoe kan ik Fabric Art monteren?

Goeie vraag! Met Fabric Art kunt u eenvoudig het doek vervangen. Het frame dat u krijgt meegeleverd kunt u hierbij laten hangen. Op die manier heeft u dus in een oogwenk een nieuwe print aan de muur hangen. In de video hieronder maken wij duidelijk hoe dit proces in zijn werking gaat! De exacte details leest u hier.

Specificaties

Kleuren Turquoise
Oriƫntatie Vierkant
Type Stilleven / Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting