Amandelbloesem - Vincent van Gogh

Hoofdafbeelding Amandelbloesem - Vincent van Gogh

Amandelbloesem - Vincent van Gogh

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Van enorme waarde voor van Gogh: Amandelbloesem.

Het werk Amandelbloesem is een van de meest dierbare werken voor de familie van Gogh. Het schilderstuk is een cadeau voor Vincents broer Theo en zijn vrouw Jo. Op 31 januari 1890 kregen zij een kindje. Vincent Willem van Gogh. Vernoemd naar Vincent van Gogh vanwege zijn lef en verbetenheid. Het olieverf op doek straalt het begin van de lente uit. Een tijd van bloei. Hemelsblauwe lucht. Alsof men liggend op de grond naar boven kijkt naar de amandelboom en zijn takken. Het is de link van de geboorte en de lente die dit schilderij nog specialer maakte voor de familie van Gogh.

 

Een inspiratiebron vanuit Japan.

De stijl waarin van Gogh natuur schilderde vindt zijn oorsprong in Japan. Vincent raakte enorm geïnspireerd door de Japanse prentkunst die een aantal prominente aanwezigheden kende. Zo werd er veel gebruik gemaakt van lichte kleuren, fameuze diagonale lijnen en is er oog voor detail in de natuur. Daarbij bevat deze stijl veelal dikke contourlijnen. Dit is naast de Amandelbloesem ook gebruikt in één van Vincents beroemdste werken, de Zonnebloemen

 

Postimpressionist Vincent van Gogh.

Vincent van Gogh is één van de bekendste schilders allertijden. Zijn schilderwerken zijn wereldberoemd en niet zonder reden. Hier zijn nog meer reproducties van zijn meesterwerken. 

 

Onze materialen

  • Fabric Art: stoffen doek dat is gespannen in een aluminium frame. De print is uitwasbaar, makkelijk te bevestigen en kan vervangen worden door een andere print wanneer u erop uitgekeken raakt.
  • Aluminium: paneel van 3mm dik met een matte uitstraling. Voorzien van een ophangsysteem waardoor het doek ongeveer 15mm van de muur af hangt. 
  • Plexiglas: creëert een luxe uitstraling door het glanzende effect. Ook het plexiglas is voorzien van een ophangsysteem wat het doek een zwevend effect geeft. 

 

Fabric Art: Geef je interieur in no-time een nieuwe twist.

Fabric Art is nog een relatief onbekend begrip. Dit materiaal kan gemakkelijk worden verwisseld binnen het frame, waardoor het eenvoudig is om af en toe iets anders aan de muur te hangen. Zo blijft de wand levendig en behoudt het interieur zijn originaliteit.

Let op: niet elke wandprint past in alle lijsten. Let daarom goed op het formaat van de print en het frame.

 

Hoe kan ik Fabric Art monteren?

Een goede vraag! Met Fabric Art kunt u eenvoudig het doek vervangen terwijl het frame blijft hangen. Op deze manier kunt u in een handomdraai een nieuwe print aan de muur hebben. In de onderstaande video laten we zien hoe dit proces werkt! Voor gedetailleerde instructies kunt u hier terecht.

Specificaties

Kleuren Turquoise
Oriëntatie Vierkant
Type Stilleven / Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting