Materialen

Bij WannaHave WallPrint kiest u de print, het materiaal en het formaat dat het beste bij uw interieur past. Hierdoor heeft u niet alleen een uniek kunstwerk, maar het past ook perfect bij uw stijl. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende prints en foto's die wij haarfijn kunnen drukken op de verschillende materialen. Voor welk materiaal gaat u?

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, onstaat er een diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Plexiglas heeft een mooie glanzende uitstraling, hiermee creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15 mm van de muur af hangt. Hierdoor lijkt het alsof de print als het ware zweeft aan de muur, wat de luxe uitstraling ten goede komt!

oude meester op plexiglas

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Problemen met akoestiek in kantoor of huis?

Bij fabric art is het mogelijk om akoestisch materiaal mee te bestellen. Dit materiaal plaatst u achter het doek van de print en dit zorgt ervoor dat de geluidsgolven in een ruimte worden onderbroken. Het materiaal heeft uitstekende geluidsabsorberende waardes en zorgen dat het geluid niet weerkaatst maar opgenomen wordt. Met een betere akoestiek als gevolg.

Fabric art

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting