Pop Art

Ontdek onze Pop Art collectie, vol met levendige en eigentijdse kunstwerken. Laat je betoveren door opvallende kunst die draait om vrijheid en emancipatie, met een stijl die je direct herkent. Onze fabric art werken laten je muur stralen met een explosie van kleuren!

Lees meer
18 producten

Fabric Art - Een Verbluffende Ervaring

Onze wallprints zijn verkrijgbaar op een hoogwaardige Fabric Art print. Deze textieldoeken zijn niet alleen kreukvrij en kleurvast, maar ook uitzonderlijk gemakkelijk schoon te maken. Vuil geworden? Geen probleem! Je kunt je WHWP print gewoon in de wasmachine wassen. Het doek is bovendien moeiteloos in het aluminium textielframe te bevestigen. Dit biedt een groot voordeel, omdat je de print later kunt verwisselen voor een nieuwe look.

 

Stijlvolle Frames in Drie Kleuren

Onze frames zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en zilver. Met een dikte van 27 mm creëren ze het effect dat jouw kunstwerk als het ware zweeft aan de muur. Deze subtiele touch voegt een extra dimensie toe aan je interieur en maakt je Pop Art kunstwerk nog opvallender.

 

Verminder Galmen met Akoestisch Vilt

Last van galmende ruimtes of geluidshinder? Geen zorgen! Onze extra accessoires, Akoestisch vilt, bieden de oplossing. Dit speciale vilt haalt de ongewenste galm uit je huis en zorgt voor een geluiddempende omgeving. Je kunt dit hoogwaardige materiaal samen met je nieuwe print inclusief frame bestellen voor een complete en unieke kunstervaring.

 

Een Pop Art Wallprint Bestellen

Ontdek de wereld van Pop Art en geef je interieur een levendige boost met kleurrijke kunst die spreekt voor zich. Haal je favoriete kunstwerk in huis en geniet van de vrijheid die onze werken uitstralen. Transformeer je muur met de meest trendy en betekenisvolle Pop Art collectie. Kies vandaag nog jouw kunstwerk en breng een explosie van kleur in je leven!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting