Pop Art

In onze Pop Art collectie vind je de meest kleurrijke en moderne kunstwerken. Opvallende kunst, die draait om vrijheid en emancipatie, in een stijl die je al van verre herkent. Met deze werken op fabric art bent u er van verzekerd dat de kunst van je muur afknalt!

Lees meer
18 producten

Fabric art

Onze meesterwerken worden geprint op hoogwaardig fabric art. Deze textieldoeken zijn kreukvrij, kleurvast en heel makkelijk te reinigen. Wanneer uw WHWP print vuil is kunt u deze namelijk gewoon uitwassen in de wasmachine. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen. Het grote voordeel hieraan is dat de print later te verwisselen is. 

Frames in verschillende kleuren

Onze frames zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en zilver. Het frame is 27mm dik en dit geeft het effect dat uw kunstwerk als het ware aan de muur zweeft. 

Akoestisch vilt om galm te verminderen

Wanneer u last heeft van galmende ruimtes of geluidshinder kunt u kiezen voor de extra accessoires Akoestisch vilt. Dit speciale vilt haalt de galm uit uw huis en is geluiddempend. Het materiaal kunt u bij uw nieuwe print inclusief frame bij bestellen. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting