Over ons

Wannahave Wallprint is er voor de mensen die zich thuis willen voelen. Voor de mensen die iets unieks willen aan hun muur. Voor de mensen die willen genieten van een flexibel fraai interieur. Enkel het beste van het beste is voor ons tevredenheid. In kwaliteit, advies en andere services. Daarom innoveren wij continu op het gebied van printing, design en diensten. Zo profiteert de consument van wallprints op niveau en maken wij uw interieur elke dag een beetje mooier met de meest unieke beelden aan de muur.

De details: daar draait het om!

De prints zijn zo haarscherp doordat we bij WannaHave Wallprint enkel de nieuwste printtechnieken gebruiken. Om zo snel mogelijk kwaliteit te leveren zijn we uitgerust met een groot machinepark aan printers. Alle printers zijn dubbel uitgerust om waar nodig extra werk of defecten op te vangen. 

Niet alleen het digitaal printen bij WannaHave Wallprint is van superieur niveau. De aluminium frames voor de Fabric Art (textieldoek) prints zijn stevig, clean en makkelijk te monteren.

De showroom

Gevestigd in Oud-Beijerland. Onze showroom en productiehal. Voorzien van vele printwerken om een impressie te geven van wat er allemaal mogelijk is. Eerst zien dan geloven? Kom gerust eens langs. We ontvangen u graag.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting