Vintage

Opzoek naar vintage wanddecoratie voor aan uw muur? Dan bent u bij WannaHave WallPrint aan het juiste adres. Wij verkopen de mooiste prints gedrukt op fabric art met de nieuwste printtechnieken. 

Lees meer
24 producten

Fabric art

Alles van WHWP wordt geprint op hoogwaardig fabric art. Deze textieldoeken zijn kreukvrij, kleurvast en heel makkelijk te reinigen. Wanneer uw print vuil is kunt u deze namelijk gewoon uitwassen in de wasmachine. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen. Het grote voordeel hieraan is dat de print later te verwisselen is. Bestel alleen het doek en verwissel de print in het frame. 

Frames in verschillende kleuren

Onze frames zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en zilver. Het frame is 27mm dik en dit geeft het effect dat uw kunstwerk als het ware aan de muur zweeft. 

Akoestisch vilt om galm te verminderen

Wanneer u last heeft van galmende ruimtes of geluidshinder kunt u kiezen voor de extra accessoires Akoestisch vilt. Dit speciale vilt haalt de galm uit uw huis en is geluiddempend. Het materiaal kunt u bij uw nieuwe print inclusief frame bij bestellen. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting