Vintage

Ontdek onze prachtige collectie vintage wanddecoratie en geef je interieur een tijdloze uitstraling. Creëer een sfeervolle en unieke ambiance in je huis met deze karaktervolle stukken. Voeg een vleugje nostalgie toe aan elke ruimte en laat je gasten versteld staan.

Bekijk hieronder ons assortiment en laat het weten wanneer u nog geen favoriete print heeft gevonden.

Lees meer
25 producten

Geen passende print gevonden?

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Er zijn talloze mogelijkheden, en de kans is groot dat we uw idee aslnog kunnen verwezenlijken. Als u liever zelf op zoek gaat naar de perfecte wallprint, kunt u eenvoudig navigeren naar de gewenste term in de zoekbalk. Daar verschijnen relevante, rechtenvrije afbeeldingen die allemaal op het door u gewenste formaat kunnen worden geprint. 

Breng karakter en nostalgie in je interieur met vintage wanddecoratie

Verrijk je muren met kunstzinnige creaties en breng een vleugje geschiedenis in je leefruimte. Onze vintage wanddecoraties zijn met liefde geselecteerd en vertellen elk hun eigen verhaal. Van elegante schilderijen tot industriële metalen ornamenten, er is voor ieder wat wils.

Fabric Art: Kreukvrij, kleurvast en gemakkelijk te reinigen

Bij Wannahave WallPrint wordt al onze kunst op hoogwaardig fabric art geprint. Deze textieldoeken zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook kreukvrij, kleurvast en zeer gemakkelijk te reinigen. Mocht uw print vuil worden, dan kunt u deze eenvoudig in de wasmachine wassen.

Het doek is tevens moeiteloos in het aluminium textielframe te bevestigen. Een groot voordeel hiervan is dat u de print later kunt verwisselen. U kunt simpelweg alleen het doek bestellen en de print in het frame verwisselen.

Frames in drie verschillende kleuren

Onze frames zijn verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende kleuren: zwart, wit en zilver. Het frame is 27 mm dik, waardoor het kunstwerk een zwevend effect krijgt.

Akoestisch vilt: Verminder galm en geluidshinder

Heeft u last van galmende ruimtes of geluidshinder? Geen zorgen! U kunt kiezen voor onze extra accessoires, namelijk Akoestisch vilt. Dit speciale vilt haalt de galm uit uw huis en dempt ongewenst geluid.

U kunt het akoestische vilt samen met uw nieuwe print en frame bestellen voor een complete oplossing.

Laat u inspireren

Op onze website vindt u veel inspiratie voor het gebruik van (vintage) wanddecoratie. We hebben foto\'s van verschillende interieurs met vintage prints en ornamenten. Zo kunt u zien hoe u vintage wanddecoratie in uw eigen woning kunt verwerken.

Ontdek onze Art Library

Kunt u niet de perfecte print vinden? Breng dan een bezoek aan onze Art Library. Onze uitgebreide database met meer dan 213 miljoen rechtenvrije afbeeldingen maakt het eenvoudig om uw favoriete print te vinden.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting