xxl wanddecoratie

De grootte van uw wanddecoratie is een belangrijke factor. Wil je een XXL wanddecoratie boven een bank of bureau plaatsen? Met deze tips hebt u altijd het juiste schilderij aan de muur!   Times Square New York in de avond

Afmetingen

Bent u op zoek naar een blikvanger voor uw interieur? Zorg ervoor dat je minimaal 2/3e van je bank of bureau meet. Door deze methode zal het schilderij nooit te groot of juist te klein zijn! Een extra tip, houdt rondom uw kunstwerk minimaal 40 cm vrije muur over. Dit geldt met name bij een intens kleurrijke wanddecoratie. Op deze manier zal uw kunstwerk volledig tot zijn recht komen.

Marilyn Monroe popart schilderij

Een muur die in verhouding breder is dan hoog, vraagt over het algemeen om een groot schilderij in landscape afmetingen. Indien uw muur hoger en minder breed is, raden wij aan om een vierkant of portretschilderij als muurvuller te plaatsen. Bent u op zoek naar een XXL wanddecoratie voor boven uw bankstel, dressoir of eettafel? Kies dan voor een smaller kunstwerk dan het meubel waar het boven hangt, hierdoor creëert u een ruimtelijk effect in de kamer!

In kantoorruimtes kunnen lege saaie muren soms enorm zijn. Een grote kans dat u om die reden op zoek bent naar een XXL wanddecoratie. Bekijk dan ook eens de mogelijkheid van een tweevoudig panneelschilderij. Dit zorgt voor een speels effect in uw kantoorruimte! 

Aan de hand van de diverse afmetingen van Wannahave Wallprint, creëert u sfeer in elke ruimte! Voor de groottes van de schilderijen, werken wij met diverse vaste formaten deze zijn onderverdeeld in 4 standaard oriëntaties:

 • Staand
 • Liggend
 • Vierkant
 • Panorama

Klik hier voor het bekijken en vergelijken van de formaten met behulp van een WannaHave Wallprint voorbeeld. Staat de geschikte grootte er niet tussen en hebt u liever een ander formaat? Neem contact met ons op of upload een foto! 

Belichting 

Een kunstwerk moet natuurlijk op de correcte manier belicht worden voor het ultieme wow-effect! Een overschot aan belichting op het doek of schaduwvorming, vermindert het blijdschap dat u ondervindt wanneer u naar het schilderij kijkt. Daarbij moet u de weerspiegeling van verlichting in de lijst proberen te vermijden. Dat verlegt namelijk uw blik naar een verkeerde richting. Zorg dus voor de juiste belichting, om uw muurvuller geen onrecht aan te doen.   

rood/oranje lucht met steenbok schilderij

Diverse kunsstijlen

U bent nu op de hoogte van alle tips! De zoektocht van een perfect schilderij die bij u en de ruimte past kan beginnen! Kunstwerken bieden een bredere kleurweergave en leveren meer diepte in de kamer. De verschillende kunsstijlen zullen een meerwaarde voor uw ruimte zijn. Bij WannaHave Wallprint is voor iedereen wat wils! De schilderijen zijn te vinden in de Art Gallery en zijn onderverdeeld in diverse categorieën: 

 • Oude meesters
 • Faces
 • Animals
 • Nature
 • City
 • Black & white 
 • Vintage
 • Pop Art

Kunt u niet het juiste schilderij vinden tussen de producten in de Art Gallery? Nieuw in onze webshop is de Art Library! Zoek tussen meer dan 213 miljoen unieke afbeeldingen in onze beeldenbank. Moeite met een keuze maken? Laat u informeren of inspireren over de laatste Wallprint trends van 2022! Of lees meer via de tips & inspiratie over onze producten. Onze woon-experts helpen u graag verder! 

zwart/wit schilderij van een gorilla

Eerst zien dan geloven van onze WannaHave Wallprint producten? De showroom en productiehal gevestigd in Oud-Beijerland, zijn voorzien van vele printwerken. Meet alvorens de afmetingen van de muur en maak foto's van de ruimte waar u het schilderij wilt hebben. Op die manier, als u naar het printwerk kijkt, kunt u het zich beter voorstellen hoe de kunst in uw huis of kantoor zal staan! Kom gerust langs, om een goede eerste impressie te krijgen van alle mogelijkheden. We ontvangen u graag! Klik hier voor onze contactgegevens en locatie. 

Jouw eigen foto aan de muur? 

Wilt u graag een WannaHave Wallprint van uw eigen foto? Ook dit kan bij ons geregelt worden! Let op! Een wallprint met een eigen foto kan niet geretourneerd worden. Het is een gepersonaliseerd product en niet weer te gebruiken door ons. Voor het insturen van uw eigen foto om een persoonlijke wallprint te produceren, hanteren wij een overzichtelijk stappenplan:

 1. Contact.
 2. Advies en wensen 
 3. Bestellen. 
 4. Productie 
 5. Eindfase. 

Voor uitgebreidere informatie over het bestellen van een eigen foto wallprint, klik dan hier.

Oude meesters collectie

Altijd al een XXL wanddecoratie schilderij van bijvoorbeeld kunstenaar Van Gogh aan de muur willen hebben? Dan bent u bij de uitgebreide oude meesters collectie aan het goede adres! Hieronder vindt u de categorieën van verscheidene bekende kunst reproducties: 

 • Klassiek
 • Portretten 
 • Stillevens 
 • Landschappen 
 • Oude meesters

De prints blijven haarscherp dankzij ons gebruik van de nieuwste printtechnieken. Voor iedere kunstliefhebber is het bij ons mogelijks gemaakt om een reproductie van een schilderij in huis te halen!

Nieuwsgierig geworden naar de kunstenaar van uw schilderij? Via tips & inspiratie kunt u meer informatie en levensverhalen lezen over deze Hollandse kunstenaren.  

 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting