Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Het kan natuurlijk zijn dat uw vraag er niet tussenstaat. Neem in dat geval gerust contact met ons op! 

 

Is het mogelijk om mijn wallprint in een ander formaat te bestellen?

Ja, dit is mogelijk! Door contact met ons op te nemen, is het mogelijk om de wallprints te printen op het door u gekozen formaat. Op de afmetingen pagina krijgt u een impressie hoe de verschillende formaten er in een ruimte uit komen te zien.

 

Wat is Fabric Art?

Fabric Art is een textieldoek welke ingelijst wordt in een aluminium frame. Dat betekend dat het uitgekozen kunstwerk haarscherp op textieldoek wordt geprint. Het voordeel hiervan is de premium uitstraling en de mogelijkheid om de print te wisselen. Ben je uitgekeken? Geen probleem, dan voeg je de nieuwe print in het aluminium frame binnen 2 minuten. 

 

Hoe monteer ik mijn Fabric Art?

In deze blog lees je alles over Fabric Art en hoe je deze eenvoudig kunt monteren. De blog bevat ook een video waardoor je stap voor stap je print op kunt hangen.

 

Op welke materialen zijn de wallprints beschikbaar?

Wij verkopen onze wallart op Fabric Art, plexiglas en op aluminium. Meer informatie hierover vindt u op de materialen pagina.

 

Wat zijn jullie levertijden?

Wij streven ernaar om de wallprints zo snel mogelijk naar u te verzenden. Echter kiezen wij er ook voor om de prints uitvoerig te controleren op hun kwaliteit. Vandaar dat onze standaard levering 6-7 werkdagen bedraagt. De verzendkosten voor deze levering zijn €4,95. Bent u uw muurdecoratie snel nodig, bijvoorbeeld als verjaardagscadeau, dan kunt u de optie spoed levering selecteren. Het product wordt dan al binnen 2-3 werkdagen geleverd! De kosten hiervoor zijn €14,95.

 

Leveren jullie ook naar België?

Wij leveren onze producten in de volgende landen:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland

 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

In totaal bieden wij 7 opties aan voor een soepele en veilige betaling. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met iDEALCreditcard of PayPal te betalen. Wilt u liever achteraf betalen? Kies dan voor Sofort banking (Klarna). Op deze manier betaalt u alleen wanneer het product geleverd is. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting