Steden

Iedereen heeft wel een favoriete stad, en wat is er nu leuker dan die aan je kale muur te hangen? Met onze steden wanddecoratie haal je het echte stadsgevoel in huis. Of je nu een herinnering aan die ene reis of citytrip wilt vastleggen of gewoon de sfeer van een speciale stad in huis wilt halen, onze bijzondere en unieke wanddecoratie steden biedt voor elk wat wils.

Onze city fotoprints zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van hoogwaardige kwaliteit. Wanddecoratie steden is een populaire trend die steeds meer mensen aanspreekt. Met een fotoprint van uw favoriete stad haal je een stukje van de wereld in huis.

Bekijk hieronder ons assortiment en laat het weten wanneer je nog geen favoriete print heeft gevonden.

Lees meer
61 producten
Unieke beelden voor aan uw muur
Tot 31 oktober ontvang je 15% korting met de code OKTOBER23
Verkrijgbaar vanaf €110,00

Geen passende print gevonden?

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Er zijn talloze mogelijkheden, en de kans is groot dat we uw idee aslnog kunnen verwezenlijken. Als u liever zelf op zoek gaat naar de perfecte wallprint, kunt u eenvoudig navigeren naar de gewenste term in de zoekbalk. Daar verschijnen relevante, rechtenvrije afbeeldingen die allemaal op het door u gewenste formaat kunnen worden geprint. 

Hang je favoriete stad aan de muur

Niets brengt de sfeer van je favoriete stad beter naar voren dan een prachtige wanddecoratie. Of je nu geniet van een rustige zonsondergang over de Seine in Parijs, de iconische grachten in Amsterdam of de bruisende drukte van Times Square in New York, onze wallprints brengen deze emoties naar je leefruimte.

Onze zorgvuldig gekozen fotoprints tonen de iconische plekken en verborgen parels van elke stad. Ze brengen je terug naar de geweldige ervaringen die je daar hebt gehad. Onze fotoprints zijn gemaakt van hoogwaardig fabric art, waardoor ze kreukvrij, kleurvast en eenvoudig te reinigen zijn. U kunt de print dus gewoon in de wasmachine wassen als hij vies wordt.

Hoogwaardige kwaliteit met Fabric Art

Al onze wanddecoratie steden prints worden gemaakt op hoogwaardig fabric art. Deze textieldoeken zijn kreukvrij, kleurvast en eenvoudig te reinigen. Is je print vuil geworden? Geen probleem, je kunt hem gewoon in de wasmachine wassen.

Het doek is eenvoudig te bevestigen in het aluminium textielframe. Je kunt de print dus later eenvoudig vervangen. 

Wanddecoratie van steden is een geweldige manier om uw interieur te personaliseren. Kies de stad die een speciale betekenis voor u heeft, of ga voor een collectie van verschillende steden die u tijdens uw reizen heeft bezocht.

Personaliseer je interieur met unieke wanddecoratie

Je huis vertelt iets over wie je bent. Onze wanddecoratie van steden helpt je om je interieur te personaliseren. Kies een stad die belangrijk voor je is, of combineer verschillende steden die je hebt bezocht.

Heb jij je favoriete stad niet kunnen vinden? Type deze dan in onze Art Library. Deze bestaat uit meer dan 213 miljoen rechtenvrije afbeeldingen waardoor de kans groot is dat er een mooie afbeelding van jouw stad te vinden is!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting