46
20
28
3
25
33
55
8
22
7

Oude meesters

Altijd al oude meesters aan de muur willen hebben? Dit kan werkelijkheid worden met een mooie kunst reproductie van de Hollandse meesters op fabric art, plexiglas of aluminium. WHWP biedt een uitgebreide collectie van alle klassiekers die een aanwinst zijn aan iedere muur. In onze collectie vindt u onder andere reproducties van kunstenaars als Rembrandt, Voogd, Israëls en Vermeer.

Lees meer
96 producten
Unieke beelden voor aan uw muur
Verkrijgbaar vanaf €110,00

Een oude meester op groot formaat 

Onze meesterwerken worden geprint op diverse hoogwaardige materialen. U kunt kiezen uit drie verschillende materialen; fabric art, plexiglas en aluminium (dibond). Een oude meester als wanddecoratie in uw interieur is stijlvol, tijdloos en eindeloos te variëren. De kwaliteit van onze materialen gaan jarenlang mee. Gaat u voor plexiglas, aluminium of fabric art? Wij maken uw favoriete oude meester op maat in de beste kwaliteit.

Fabric art

Fabric art textieldoeken zijn kreukvrij, kleurvast, wisselbaar en heel makkelijk te reinigen. Wanneer uw print vuil is geworden, kunt u deze namelijk gewoon uitwassen in de wasmachine. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen en te vervangen. De frames van de textielposters zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, wit en zilver. Het frame is 27mm dik en dit geeft het effect dat uw oude meester kunstwerk als het ware aan de muur zweeft. Hierdoor oogt het niet alleen chique, maar heeft u bijna het gevoel alsof het origineel in uw woonkamer hangt.

Akoestisch vilt om galm te verminderen

Wanneer u last heeft van galmende ruimtes, veel echo of geluidshinder kunt u kiezen voor de extra accessoire Akoestisch vilt. Dit speciale vilt haalt de galm uit uw huis vanwege de geluiddempende constructie. Ideaal voor ruimtes met harde vloeren! Het materiaal kunt u bij uw nieuwe print inclusief frame bij bestellen. Dit vilt wordt aan de achterkant van het textielframe geplaatst. 

Plexiglas of aluminium voor de oude meesters

Naast onze aluminium frames met textieldoek, kunt u de oude meesters ook op plexiglas laten afdrukken. Of u kunt kiezen voor aluminium (ook wel bekend als dibond). Het plexiglas geeft een glanzend effect en straalt daarmee nog meer luxe uit. Aluminium is daarentegen wat matter en geeft daardoor weer een ander effect in uw kamer.

Grote meesters voor elk budget

Een beroemd werk van kunstenaars als Van Gogh of Rembrandt zijn natuurlijk onbetaalbaar en niet toegankelijk voor een breed publiek. WHWP maakt deze klassiekers wel betaalbaar voor iedereen. Wij verkopen kwalitatief goede prints voor een betaalbare prijs. De kwaliteit van onze oude meesters zijn geschikt om jarenlang in de kamer te laten hangen zonder achteruit te gaan in kwaliteit.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting