Andries Stilte als Vaandeldrager - Johannes Cornelisz Verspronck

Hoofdafbeelding Andries Stilte als Vaandeldrager - Johannes Cornelisz Verspronck

Andries Stilte als Vaandeldrager - Johannes Cornelisz Verspronck

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

De wallprint "Andries Stilte als Vaandeldrager" is een prachtige reproductie van het meesterwerk van Johannes Cornelisz Verspronck. Dit kunstwerk brengt een historische scène tot leven en straalt een meesterlijke schoonheid uit.

 

Een Meesterwerk uit de Penselen van Johannes Cornelisz Verspronck

Deze muurprint toont het portret van Andries Stilte, gekleed als vaandeldrager, zoals geschilderd door de befaamde kunstenaar Johannes Cornelisz Verspronck. Met zijn kenmerkende stijl en aandacht voor detail weet Verspronck de essentie van de afgebeelde figuur op meesterlijke wijze vast te leggen.

 

Een Historische Scène Vol Pracht en Praal

De muurprint "Andries Stilte als Vaandeldrager" brengt een historische scène tot leven. De afbeelding toont Andries Stilte, gehuld in een prachtig uniform, terwijl hij dient als vaandeldrager. De levendige kleuren en de fijne penseelstreken geven de muurprint een authentieke uitstraling en brengen de rijke geschiedenis tot leven.

 

Fabric Art: Geef je interieur in no-time een nieuwe twist.

Fabric Art is nog een relatief onbekend begrip. Dit materiaal kan gemakkelijk worden verwisseld binnen het frame, waardoor het eenvoudig is om af en toe iets anders aan de muur te hangen. Zo blijft de wand levendig en behoudt het interieur zijn originaliteit.

Let op: niet elke wandprint past in alle lijsten. Let daarom goed op het formaat van de print en het frame.

 

Hoe kan ik Fabric Art monteren?

Een goede vraag! Met Fabric Art kunt u eenvoudig het doek vervangen terwijl het frame blijft hangen. Op deze manier kunt u in een handomdraai een nieuwe print aan de muur hebben. In de onderstaande video laten we zien hoe dit proces werkt! Voor gedetailleerde instructies kunt u hier terecht.

Specificaties

Kleuren Bruin
Oriëntatie Staand
Type Portret

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting