Bloeiende boom in een boomgaard - Geo Poggebeek

Hoofdafbeelding Bloeiende boom in een boomgaard - Geo Poggebeek

Bloeiende boom in een boomgaard - Geo Poggebeek

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
90 x 60 cm
120 x 80 cm
150 x 100 cm
180 x 120 cm
225 x 150 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Levendig Spektakel

De wallprint Bloeiende boom in een boomgaard toont een weelderige boomgaard in volle bloei, waar kleurrijke bloesems zich verspreiden als een kleurrijk tapijt. De boom pronkt met zijn majestueuze takken, terwijl de bloesems dansen in het zachte briesje. Het tafereel komt tot leven met levendige kleuren en verfijnde details, waardoor je je midden in de boomgaard waant.

 

Een Moment van Sereniteit

Laat de rust en sereniteit van de natuur op je inwerken. Het kunstwerk creëert een sfeer van kalmte en harmonie, waarin je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Terwijl je naar de bloeiende boom kijkt, voel je de innerlijke rust en vrede die de natuur kan brengen.

 

Onze materialen

Fabric Art: stoffen doek dat is gespannen in een aluminium frame. De print is uitwasbaar, makkelijk te bevestigen en kan vervangen worden door een andere print wanneer u erop uitgekeken raakt.

 

Aluminium: paneel van 3mm dik met een matte uitstraling. Voorzien van een ophangsysteem waardoor het doek ongeveer 15mm van de muur af hangt.  

 

Plexiglas: creëert een luxe uitstraling door het glanzende effect. Ook het plexiglas is voorzien van een ophangsysteem wat het doek een zwevend effect geeft. 

 

Altijd een origineel interieur met Fabric Art.

Het materiaal Fabric Art kent een enorm voordeel. Het wanddoek is uit het frame te halen. Dit maakt het mogelijk om je complete muurdecoratie aan te passen. Hoe je dit eenvoudig kunt monteren zie je in de video hieronder of lees je op deze pagina!

 


 

Specificaties

Kleuren Geel / Groen
Oriëntatie Liggend
Type Landschap

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting