Bomschuit op het scheveningse strand - Jacob Maris

Hoofdafbeelding Bomschuit op het scheveningse strand - Jacob Maris

Bomschuit op het scheveningse strand - Jacob Maris

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Ontdek de verbluffende schoonheid van de beroemde "Bomschuit op het Scheveningse Strand" - een meesterwerk van de Nederlandse kunstenaar Jacob Maris. Deze indrukwekkende schilderijen vangen de essentie van het maritieme leven en bieden een onvergetelijke blik op de zee en de lucht. Maris' ongeëvenaarde talent om de lucht en atmosfeer in zijn werken vast te leggen, creëert een betoverende en realistische weergave van de zeegezichten. Elke penseelstreek is doordrenkt met emotie, waardoor u zich één voelt met de zee en de zeelui die ooit deze majestueuze schepen bemanden.

 

Een Glimp van Nostalgie en Geschiedenis

Met elk schilderij komt een vleugje geschiedenis tot leven. Jacob Maris schilderde deze prachtige bomschuiten in een tijd waarin ze de belangrijkste vaartuigen waren voor de Nederlandse vissersgemeenschap. De Bomschuit was van onschatbare waarde en speelde een cruciale rol in de Nederlandse maritieme geschiedenis. Deze schilderijen bieden niet alleen een uniek perspectief op het leven aan zee, maar ook een kans om een ??glimp op te vangen van de rijke geschiedenis van Nederlandse vissers en hun avonturen op volle zee.

 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Bruin
Oriëntatie Staand
Type Landschap

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting