Brieflezende vrouw - Johannes Vermeer

Hoofdafbeelding Brieflezende vrouw - Johannes Vermeer

Brieflezende vrouw - Johannes Vermeer

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

In dit prachtige kunstwerk, "Brieflezende vrouw" van Johannes Vermeer, vangt de schilder een stil privémoment van een jonge vrouw die aandachtig een brief leest in het ochtendlicht. Haar serene uitstraling en het zachte licht creëren een intieme sfeer die de kijker betovert.
 
Met zijn meesterschap in lichteffecten, schilderde Vermeer haar blauwe nachtjakje in een stralende lapis lazuli-kleur die alle andere kleuren doet vervagen. Hij was visionair in het gebruik van zachtgrijze tinten voor de huid en lichtblauwe schaduwen op de muur, waardoor het tafereel een ongeëvenaarde diepte en levendigheid krijgt.
 

Een meesterwerk van licht en emotie

"Brieflezende vrouw" van Johannes Vermeer is een meesterwerk van licht en emotie dat de kijker direct in het hart raakt. De jonge vrouw die in het ochtendlicht staat, straalt een gevoel van rust en concentratie uit terwijl ze haar brief leest.

 

Vermeer's gebruik van licht en schaduw is ronduit indrukwekkend. Door de huid in zachtgrijs te schilderen en de schaduwen op de muur in lichtblauw, weet hij een ongeëvenaarde diepte en realisme te bereiken. Het is bijna alsof je de warme ochtendzon op je eigen huid voelt.

 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Blauw / Bruin / Paars
Oriëntatie Vierkant
Type Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting