De aardappeleters - Vincent van Gogh

Hoofdafbeelding De aardappeleters - Vincent van Gogh

De aardappeleters - Vincent van Gogh

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 60 cm
120 x 80 cm
150 x 100 cm
180 x 120 cm
225 x 150 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

De aardappeleters, is één van de vele meesterwerken geschilderd door Vincent van Gogh. Met dit schilderij wilde Vincent laten zien dat hij op weg was om een goede figuurschilder te worden. Dit probeerde hij te laten zien door een complexe compositie uit te kiezen. Het schilderij werd in die tijd echter niet positief ontvangen. De kleuren zouden te donker zijn en de vijf figuren waren met veel fouten afgebeeld. 
 

Boodschap achter de aardappeleters

Voor van Gogh was deze kritiek echter niet van belang. Hij was tevreden met zijn werk. Voor hem woog de boodschap achter dit schilderij zwaarder dan technische fouten. Het schilderij moest het harde boerenleven weerspiegelen. Hierbij maakte Vincent van Gogh gebruik van vijf aardkleuren en schilderde hij de boeren met ruwe gezichten en verweerde werkhanden. 

 Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

 

Door Fabric Art altijd een origineel interieur.

Het materiaal Fabric Art kent een enorm voordeel. Het wanddoek is uit het frame te halen. Dit maakt het mogelijk om je complete muurdecoratie aan te passen. Hoe je dit eenvoudig kunt monteren ziet u in de video hieronder!

 

Specificaties

Kleuren Bruin / Zwart
Oriëntatie Liggend
Type Portret / Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting