De berkenlaan - Jan Hackaert

Hoofdafbeelding De berkenlaan - Jan Hackaert

De berkenlaan - Jan Hackaert

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

"De Berkenlaan", geschilderd door de meesterlijke hand van Jan Hackaert, is een waar meesterwerk dat de natuurlijke pracht van een idyllisch landschap vastlegt. Dit adembenemende kunstwerk toont een levendige jachtpartij met elegante ruiters en majestueuze honden die zich verzamelen buiten de poort van een betoverend landgoed. Langs de laan, omzoomd door een indrukwekkende rij hoge berken aan de waterkant, wordt de kijker getransporteerd naar een wereld van rust en schoonheid. Voeg een vleugje verfijning en esthetiek toe aan uw woonruimte met dit prachtige schilderij.

 

Ontdek de Magie van een Jachtpartij op "De Berkenlaan"

Dit schilderij van Jan Hackaert vangt niet alleen de prachtige natuurlijke omgeving in zijn volle glorie, maar het wekt ook een gevoel van avontuur en opwinding op. De elegante ruiters te paard en de statige jachthonden creëren een dynamisch tafereel dat elke dag nieuwe details onthult. Laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u zich voorstelt dat u deel uitmaakt van deze historische jacht. Met "De Berkenlaan" in uw huis, wordt elk moment een onvergetelijk avontuur.

 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Bruin / Groen
Oriëntatie Vierkant
Type Dieren / Landschap

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting