De liefdesbrief - Johannes Vermeer

Hoofdafbeelding De liefdesbrief - Johannes Vermeer

De liefdesbrief - Johannes Vermeer

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Dompel jezelf onder in de tijdloze elegantie van 'De liefdesbrief', het meesterwerk van de beroemde kunstenaar Johannes Vermeer. Met een opmerkelijk standpunt neemt dit schilderij je mee naar een intiem vertrek, waar je getuige bent van een betoverende scène vol emotie en mysterie. Een rijk geklede vrouw neemt verwachtingsvol een brief aan van een dienstmeisje, terwijl de suggestie van een zeegezicht achter hen mogelijk het onderwerp van de brief onthult. In de 17de eeuw werd de zee vaak vergeleken met de liefde, en de minnaar met een schip, waardoor dit meesterwerk een diepe symboliek draagt die je hart zal raken.

 

De Intrigerende Details: Een Verborgen Verhaal Ontvouwt Zich

Stap in het verleden terwijl je 'De liefdesbrief' van dichtbij bewondert. Het gedetailleerde interieur toont een dienstmaagd die een brief overhandigt aan een jonge vrouw, gezeten met een cister op schoot. Achter hen hangen twee schilderijen die landschappen en een zeegezicht afbeelden, wat verder bijdraagt aan het mysterie en de context van het schilderij. Elk object op de voorgrond - de sloffen, de bezem en de stoel - voegt betekenis toe aan het tafereel, waardoor je wordt meegenomen in een verhaal dat eeuwenlang heeft overleefd. Ontdek de verborgen symboliek en details die Vermeer's meesterschap onthullen en laat je betoveren door de subtiliteit van zijn penseelstreken.

 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Bruin / Geel
Oriëntatie Vierkant
Type Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting