De magere compagnie - Frans Hals

Hoofdafbeelding De magere compagnie - Frans Hals

De magere compagnie - Frans Hals

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
180 x 60 cm
240 x 80 cm
300 x 100 cm
Fabric art
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Ontdek het buitengewone verhaal achter "De magere compagnie" van Frans Hals, een uniek meesterwerk uit de Gouden Eeuw. Dit schilderij vertelt het boeiende verhaal van de Amsterdamse schutters en de ongewone samenwerking tussen twee meesterlijke schilders, Frans Hals en Pieter Codde. Hals, een Haarlemmer, kreeg de zeldzame opdracht voor dit Amsterdamse schuttersstuk en begon het kunstwerk. Ontdek hoe de samenwerking tussen deze twee kunstenaars resulteerde in een meesterlijk samenspel van stijlen. Het meeslepende verhaal achter dit schilderij zal u betoveren en uw waardering voor kunst verrijken.
 

Een Inzicht in de Gouden Eeuw

Reis terug in de tijd naar de glorieuze Gouden Eeuw van Nederland en ervaar de pracht en praal van de Amsterdamse schilderkunst. "De magere compagnie" weerspiegelt niet alleen het leven van de Amsterdamse schutters, maar ook de sociale en culturele context van die tijd. Ontdek de symboliek en de verborgen betekenissen in dit meesterwerk, terwijl u wordt meegenomen op een intrigerende reis door de Gouden Eeuw. Laat u betoveren door de levendige kleuren, de verfijnde details en het vakmanschap van deze unieke periode in de kunstgeschiedenis.
 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Blauw / Bruin / Goud / Groen / Zwart
Oriëntatie Panorama
Type Stilleven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting