De Menegarie - Melchior d' Hondecoeter

Hoofdafbeelding De Menegarie - Melchior d' Hondecoeter

De Menegarie - Melchior d' Hondecoeter

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

De Menegarie

Dit welbekende kunstwerk van de Nederlandse kunstenaar Melchior d’Hondecoeter stamt uit ca 1690. Het kunstwerk brengt een divers aantal vogelsoorten samen in één kunstwerk. De Menegarie bevat:

  • Twee doodshoofdaapjes uit Midden-Amerika.
  • Twee witte geelkuifkaketoes uit Australië.
  • Een grijze roodstaartpapefaai uit Afrika.
  • Rode vrouwenlori uit Indonesië.

Het schilderij was vooraf bestemd voor Willem de derde, het schilderij was bestemd in paleis Het Loo komen te hangen.

Betekenis Menegarie

 Een Menegarie  is de voorloper van wat men vandaag de dag een dierentuin noemt. Een Menegarie betrof in het verleden vaak een Koninklijke dierenverzameling. Deze verzameling van dieren werd meestal ondergebracht rondom het paleis, waar de adellijke familie woonde.  

 

Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Blauw / Geel / Groen / Oranje / Wit
Oriëntatie Vierkant
Type Dieren

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting