De nachtwacht - Rembrandt van Rijn

Hoofdafbeelding De nachtwacht - Rembrandt van Rijn

De nachtwacht - Rembrandt van Rijn

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 60 cm
120 x 80 cm
150 x 100 cm
180 x 120 cm
225 x 150 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

De compagnie van kapitein Frans Banninck Cocq en luitenant Willem van Ruytenburgh maakt zich gereed om uit te marcheren, beter bekend als de Nachtwacht van de Hollandse kunstschilder Rembrandt van Rijn (1606-1669) en kwam in 1642 gereed. Het meesterwerk toont de twee schutters uit de titel, vergezeld door andere militeleden, terwijl ze zich aan het opstellen zijn. De Nachtwacht is één van de beroemdste schilderijen ter wereld.

Nachtwacht aan de muur

Het is Rembrandts eerste en enige schutterstuk dat hij gemaakt heeft. Vergeleken met zijn andere doeken uit het genre is Rembrandts werk een levendige en gedurfde compositie. Het doek is een rijk werk van een barokke complexiteit, waarin realisme vakkundig is afgebeeld. Bestel de Nachtwacht aan de muur en geef uw interieur een klassieke look.

 


Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

 

Hoe kan ik Fabric Art monteren?

Goeie vraag! Met Fabric Art kunt u eenvoudig het doek vervangen. Het frame dat u krijgt meegeleverd kunt u hierbij laten hangen. Op die manier heeft u dus in een oogwenk een nieuwe print aan de muur hangen. In de video hieronder maken wij duidelijk hoe dit proces in zijn werking gaat! 

Specificaties

Kleuren Bruin / Goud / Zwart
Oriëntatie Liggend
Type Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting