De Vrolijke Drinker - Frans Hals

Hoofdafbeelding De Vrolijke Drinker - Frans Hals

De Vrolijke Drinker - Frans Hals

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Blijmoedig

Het schilderij ‘De Vrolijke Drinker’, van één van de grootste oude meesters Frans Hals, is bekend geworden vanwege de levendigheid en expressie die het werk uitstraalt. De schildertechniek die Hals hier heeft gebruikt, met de losse en soms willekeurige penseelstreken, zorgt ervoor dat de man daadwerkelijk lijkt te bewegen. Ook zorgt het trompe-l’oeil-effect (waarbij de schilder een illusie probeert te maken) ervoor dat het glas met wijn dichterbij lijkt te zijn dan de rest van het lichaam. Dit heeft Frans Hals gedaan door de linkerarm korter weer te geven en gebruik te maken van een heldere lichtinval.

Schutter

Op de afbeelding is een schutter te zien die uitnodigend zijn glas heft om te proosten. De oorspronkelijke titel van dit schilderij is dan ook ‘Een schutter die een berkenmeier vasthoudt’. Een berkenmeier is een type drinkglas met een brede stam en trechtervormige kelk. Wie deze schutter precies was, is tot op de dag van vandaag nog niet bekend. Wat we wel weten is dat dit portret een levendige wending kan geven aan je interieur!

 

Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Bruin / Groen / Wit / Zwart
Oriëntatie Vierkant
Type Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting