Een hen met pauwen en een kalkoen - Melchior d' Hondecoeter

Hoofdafbeelding Een hen met pauwen en een kalkoen - Melchior d' Hondecoeter

Een hen met pauwen en een kalkoen - Melchior d' Hondecoeter

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Stap in de wereld van meesterlijk kunstenaar Melchior d'Hondecoeter en aanschouw "Een hen met pauwen en een kalkoen" uit de 17e eeuw. In dit meesterwerk draagt een zorgzame hen, omringd door imposante en intimiderende pauwen en een kalkoen, vol liefde zorg voor haar kuikens. D'Hondecoeter's ongeëvenaarde talent om leven en beweging in zijn vogeltaferelen te brengen, maakt dit schilderij een ware visuele traktatie.
 

Een Tafereel van Harmonie en Bescherming: Moederliefde in de Vogelwereld

Deze prachtige compositie toont niet alleen de prachtige diversiteit van vogels, maar ook de bijzondere band tussen een moederhen en haar kuikens. Te midden van majestueuze pauwen en een statige kalkoen, straalt de hen met haar kuikens een sfeer van harmonie en bescherming uit. D'Hondecoeter's meesterschap komt tot uiting in de fijne details van veren, kleuren en uitdrukkingen, waardoor je als kijker wordt meegenomen in dit ontroerende tafereel.
 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Bruin / Geel / Groen / Oranje / Wit / Zwart
Oriëntatie Vierkant
Type Dieren

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting