Een hengelaar - Jozef Israels

Hoofdafbeelding Een hengelaar - Jozef Israels

Een hengelaar - Jozef Israels

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een kunstwerk dat de schoonheid van de natuur vangt en tegelijkertijd een warme sfeer in uw huis creëert? "Een Hengelaar" van Jozef Israels is een meesterwerk dat perfect past in elk interieur. Als vooraanstaand lid van de groep landschapsschilders die de Haagse School wordt genoemd, wordt Jozef Israels beschouwd als de belangrijkste Nederlandse kunstenaar van de tweede helft van de negentiende eeuw.
 

Details In Een Hengelaar

Het schilderij "Een Hengelaar" toont een serene scène waarin een eenzame visser zijn hengel uitwerpt in een kalme waterplas, omgeven door weelderige natuur. De zorgvuldig vastgelegde details en het gebruik van licht en schaduw brengen het tafereel tot leven en weerspiegelen de meesterlijke techniek van Jozef Israels. Met dit prachtige kunstwerk brengt u de rustgevende en inspirerende sfeer van de natuur in uw eigen huis.
 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Bruin / Groen
Oriëntatie Vierkant
Type Landschap

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting