Een schip in volle zee bij vliegende storm 'De windstoot' - Willem van de Velde

Hoofdafbeelding Een schip in volle zee bij vliegende storm 'De windstoot' - Willem van de Velde

Een schip in volle zee bij vliegende storm 'De windstoot' - Willem van de Velde

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

In deze indrukwekkende schildering genaamd "De windstoot" van Willem van de Velde II, wordt een dramatisch tafereel op volle zee vastgelegd. Een majestueus zeventigkanons Brits oorlogsschip bevindt zich in een benarde situatie, overweldigd door een verwoestende windstoot. Deze krachtige wind heeft de mast van het schip doen breken, en een van de zeilen is losgeslagen, waardoor het schip in grote nood verkeert.
 
Het schilderij vangt de essentie van de brute natuurkrachten en de kwetsbaarheid van de menselijke inspanningen op zee. De kunstenaar, geïnspireerd door zijn vader, die ook een gerenommeerde zeeschilder was, weet met meesterlijke precisie de chaos en de emotie van het moment vast te leggen. Dit meeslepende kunstwerk trekt de kijker in een wereld van avontuur, spanning en overlevingsdrang.
 

Willem van de Velde II - Een kunstenaar met koninklijk talent

Willem van de Velde II was een uitzonderlijk getalenteerde kunstenaar die in dienst trad van het Engelse koningshuis in 1672. Met zijn uitzonderlijke vaardigheden als zeeschilder, heeft hij de maritieme geschiedenis voor altijd vastgelegd in prachtige meesterwerken. Zijn liefde voor de zee en de passie voor zeilschepen komen duidelijk tot uiting in zijn kunstwerken.

 
 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Blauw / Bruin
Oriëntatie Staand
Type Stilleven / Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting