Eigen Afbeelding

Hoofdafbeelding Eigen Afbeelding

Eigen Afbeelding

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Eenvoudig te vervangen.
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
90 x 60 cm
120 x 80 cm
150 x 100 cm
180 x 120 cm
225 x 150 cm
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
180 x 60 cm
240 x 80 cm
300 x 100 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Staand
Liggend
Vierkant
Panorama
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Eigen werk aan de muur?

Als u uw eigen kunstwerk, foto of ontwerp wilt laten printen, is dat absoluut mogelijk. De prijs voor het afdrukken van uw eigen werk blijft hetzelfde als voor onze andere prints. Stuur ons eenvoudigweg uw gewenste bestand per e-mail naar info@wannahavewallprint.nl, of als het een groot bestand is, kunt u het ook via WeTransfer met ons delen. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit van het bestand te beoordelen en ervoor te zorgen dat we een prachtige afdruk kunnen maken. Vergeet niet om ons te laten weten welk formaat en materiaal u verkiest, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen.
 
 

Hoe monteer ik Fabric Art?

Je wilt het doek goed gespannen in het aluminium frame. Dan is het handig om te weten hoe je Fabric Art monteert. Op deze pagina wordt het allemaal duidelijk. Alsnog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!
 

Welk formaat print past bij mijn interieur?

Dit is een vraag die veel gesteld wordt door onze klanten. De grootte van de gewenste wallprint is afhankelijk van verschillende factoren. Uw persoonlijke smaak speelt hier bijvoorbeeld een grote rol in. Natuurlijk weten wij niet hoe uw interieur eruit ziet. Om deze keuze te maken raden wij u dan ook aan om de verschillende afmetingen met elkaar te vergelijken. Zo krijgt u hopelijk een goed beeld van de afmetingen van de wallprints in een leefomgeving. 

Wat is het verschil tussen de verschillende materialen?

Bij WannaHave WallPrint kiest u de print, het materiaal en het formaat dat het beste bij uw interieur past. Hierdoor heeft u niet alleen een uniek kunstwerk, maar het past ook perfect bij uw stijl. Maar wat betekenen deze materialen precies en hoe onderscheiden zij zich van elkaar? 

 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is de ideale keuze voor grootformaat wanddecoratie. Uw gekozen afbeelding wordt gedrukt op hoogwaardig stoffen doek en vervolgens gespannen in een stevig aluminium textielframe. Dit frame is verkrijgbaar in drie klassieke kleuren: zwart, zilver en wit. Hierdoor kunnen we voor elk interieur de perfecte sfeer creëren. Het doek is eenvoudig te bevestigen dankzij de handige pees aan elke zijde, en het grote voordeel is dat u de print kunt verwisselen wanneer u maar wilt.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium, ook wel bekend als Dibond, is een 3 mm dik paneel waarop we direct afdrukken. De zichtzijde heeft een witte laag met een matte toplaag, wat zorgt voor een elegante matte uitstraling aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel bevestigen we een aluminium ophangframe, waardoor het paneel ongeveer 15 mm van de muur afkomt te hangen. Als u de matte uitstraling wilt inruilen voor een glanzende, raden we Plexiglas aan.

Plexiglas

Plexiglas

Voor afdrukken op Plexiglas gebruiken we 3 mm dik helder plexiglas, waarop we aan de achterzijde afdrukken. Dit zorgt voor een diepte-effect en een subtiel 3D-effect in uw print. Dankzij de glanzende uitstraling voegt u eenvoudig een vleugje luxe toe aan uw interieur. Ook hier bevestigen we aan de achterzijde van het Plexiglas een aluminium ophangframe, waardoor het paneel ongeveer 15 mm van de muur af komt te hangen. Dit geeft een zwevend effect en versterkt de luxueuze uitstraling.

Specificaties

Oriëntatie Staand

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting