Geef uw interieur een nieuwe look met wall art

Wall art, ook wel wanddecoratie, geeft u de mogelijkheid om in iedere ruimte bij u thuis een prettige sfeer te creëren. Met behulp van wall art krijgt uw huis een uniek karakter. Een interessant portret in de woonkamer als eyecatcher of een rustgevende sfeer in de slaapkamer creëren met een prachtige natuurprint, het is allemaal mogelijk met de juiste wanddecoratie. 

Welk thema spreekt u aan?

FacesFaces 

AnimalsAnimals 

NatureNature

CityCity 

VintageVintageOude meestersOude meestersPop-artPop-art 

 

Het kiezen van de juiste wall art

De juiste wanddecoratie kan heel lastig zijn. Het kunstwerk moet uitstralen wat past in uw interieur en wat u natuurlijk mooi vindt. U kunt kiezen voor een print die er echt uitspringt zodat het de aandacht trekt of voor een print die juist past in de kleuren van het interieur. Daarnaast is het ook heel belangrijk om te kiezen voor een juist formaat. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om kleine kunstwerken bij elkaar te hangen maar één groot kunstwerk kan ook echt een statement maken aan uw muur. Twijfelt u erg over het formaat? Stuur ons dan een foto van uw interieur en wij kunnen de print altijd in uw interieur shoppen om te kijken hoe het staat. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Onze prints worden bevestigd in een aluminium frame. Dit frame is 27mm dik en hierdoor lijkt het alsof de print als het ware aan uw muur zweeft. De frames zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en wit. Kijk voor inspiratie gerust op onze inspiratiepagina

 Animals Oude meesters

Wall art van topkwaliteit

Wanddecoratie bestaat natuurlijk in alle soorten en maten. Simpele wall art is te verkrijgen bij woonwinkels zoals Ikea. Maar luxueuze en kwalitatieve wall art is alleen verkrijgbaar in gespecialiseerde interieurwinkels. WannaHave WallPrint biedt deze luxueuze fotokunst van topkwaliteit. Het kwaliteitsverschil wordt direct zichtbaar wanneer u het kunstwerk ziet.

Wij bieden een uitgebreide collectie aan Wall Art met de mooiste prints in verschillende stijlen en formaten. De prints van WHWP zijn voorzien van de hoogste beeldkwaliteit en worden geprint op Fabric Art. Door het hoogwaardige katoen verkleuren deze prints niet maar zijn ze wel uitwasbaar. Het is mogelijk om akoestisch vilt met uw print mee te bestellen. Dit speciale vilt haalt de galm uit uw huis en voorkomt geluidshinder. Onze collectie wisselt regelmatig. Wanneer u opzoek bent naar een specifieke print die niet in onze collectie zit kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan kijken wij of we een passend kunstwerk voor u kunnen vinden. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting