Gezicht op Delft - Johannes Vermeer

Hoofdafbeelding Gezicht op Delft - Johannes Vermeer

Gezicht op Delft - Johannes Vermeer

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Laat je betoveren door het meest beroemde stadsgezicht uit de Hollandse 17de eeuw: "Gezicht op Delft" geschilderd door de meester van het licht, Johannes Vermeer. Dit tijdloze kunstwerk neemt je mee naar een vredig tafereel in Delft, waar de stad baadt in een serene gloed. Vermeer's meesterlijke spel tussen licht en schaduw brengt de hele compositie tot leven, terwijl de indrukwekkende wolkenlucht en de subtiele weerspiegelingen op het water een ongeëvenaarde sfeer creëren.
 

Verken de Rust van Delft: Een Visuele Symfonie van Water, Stad en Lucht

Stap in de tijd en ontdek de vredige schoonheid van Delft, gezien vanuit het zuiden. Het schilderij toont een stad die ademt van rust en vrede. Vermeer's meesterlijke hand heeft de stad vastgelegd in drie horizontale banen: het kalme water, de majestueuze stad en de uitgestrekte lucht. Deze compositie zorgt voor een gevoel van balans en harmonie, waardoor je als kijker wordt ondergedompeld in een visuele symfonie.
 

Een Geïdealiseerd Delft: Waar Romantiek en Realiteit Samenkomen

Vermeer's kunstenaarsoog heeft Delft op een geïdealiseerde manier vastgelegd, waarbij hij de werkelijkheid iets heeft verzacht en de bebouwing minder rommelig heeft geschilderd. Dit geeft het schilderij een vleugje romantiek en een droomachtige kwaliteit. Het is alsof je door een betoverende sluier naar het verleden kijkt, waarin de stad schittert in haar meest gracieuze vorm. De combinatie van Vermeer's vakmanschap en zijn vermogen om de realiteit te transformeren, maakt dit schilderij tot een absoluut meesterwerk dat zijn tijd ver vooruit was.
 
 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Blauw / Bruin / Geel / Oranje / Wit
Oriëntatie Vierkant
Type Landschap

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting