Het drijvend veertje, een pelikaan en ander gevogelte - Melchior d' Hondecoeter

Hoofdafbeelding Het drijvend veertje, een pelikaan en ander gevogelte - Melchior d' Hondecoeter

Het drijvend veertje, een pelikaan en ander gevogelte - Melchior d' Hondecoeter

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Melchior d'Hondecoeter is een Hollands kunstschilder wie als één van de eerste aan de slag ging met stillevens waarin vogels van wereldwijde afkomst afgebeeld waren. Hij deed dit in een dramatische compositie. Zo ook voor een pelikaan en ander gevogelte bij een waterbassin, ook bekend als het drijvend veertje.

 

Een opdracht van...

Meesterschilder Melchior d'Hondecoeter moet zich enorm vereerd hebben gevoeld bij het ontvangen van deze opdracht. De opdracht kwam van hogere hand en niet van zomaar iemand. Namelijk van Willem III en Mary. Het schilderwerk zou Paleis Het Loo zijn thuisplaats mogen noemen.

d'Hondecoeter schilderde royale setting met een opvallende pelikaan op de voorgrond. Daarachter zijn een helmkasauris, een flamingo en een zwarte kroonkraanvogel te zien. Verder zijn er watervogels te zien die zwemmen in het water, waar ook een drijvend veertje te zien is.

Het drijvend veertje kopen? Kies niet voor Canvas!

Canvas is een materiaal wat vaak slecht van kwaliteit is. Daarentegen kan men beter producten op textieldoek, plexiglas of dibond bestellen. Bij Wannahave Wallprint beschikken we over een modern machinepark welke ons in staat stelt om betere kwaliteit te bieden dan andere aanbieders. Dat garanderen we!

Fabric Art: Makkelijk te monteren en een prachtige weergave

Fabric Art is een textieldoek dat is bevestigd in een textielframe. Het textieldoek bevat pezen, waardoor het snel en eenvoudig te bevestigen is. Het mooie aan fabric art is is dat het eenvoudig te vervangen is. Bent u dus uitgekeken op uw huidige print? Geen probleem, dan kiest u toch voor iets nieuws!

Specificaties

Kleuren Bruin / Groen / Oranje
Oriëntatie Vierkant
Type Dieren

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting