Het gestoorde pianospel - Willem Bartel van der Kooi

Hoofdafbeelding Het gestoorde pianospel - Willem Bartel van der Kooi

Het gestoorde pianospel - Willem Bartel van der Kooi

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Ontdek het meesterwerk van de Friese schilder Willem van der Kooi, waarin hij zijn talent toont in het schilderen van kinderen. Het Gestoorde Pianospel is een verbluffend kunstwerk dat de jeugdige onschuld en speelsheid van kinderen vastlegt. Een ware meester in het creëren van levensechte portretten, Van der Kooi weet op meesterlijke wijze de kinderen in dit schilderij vast te leggen. Een bijna ongedwongen snapshot die je raakt in zijn eenvoud.
 

Een Betoverend Moment: Vreugde en Spontaniteit in Het Gestoorde Pianospel

In Het Gestoorde Pianospel zijn de kinderen in een betoverend moment vastgelegd terwijl ze samen rond de piano verzamelen. De schilder heeft hun vreugde en spontaniteit op zo'n levendige wijze vastgelegd dat het lijkt alsof je de lachende gezichten kunt horen en het geluid van hun spelende handen kunt voelen. Dit kunstwerk neemt je mee naar een wereld vol pure vreugde en laat je glimlachen bij het aanschouwen van dit speelse tafereel.

 

De Magie van Driehoekige Compositie: De Geheime Balans van Het Gestoorde Pianospel

Kijk nauwkeurig en je zult het geheim van de schilder ontdekken - een perfecte driehoekige compositie. Door bewust de kinderen zo te plaatsen, creëert Van der Kooi een subtiele maar effectieve balans in het schilderij. De driehoekige compositie voegt een harmonieus element toe dat het oog geleidt en de aandacht van de kijker moeiteloos door het tafereel leidt. Dit geeft het kunstwerk een tijdloze aantrekkingskracht die je steeds weer zal betoveren.

 
 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Bruin / Geel / Groen
Oriëntatie Vierkant
Type Stilleven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting