Highlander Cow Friends

Hoofdafbeelding Highlander Cow Friends

Highlander Cow Friends

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 60 cm
120 x 80 cm
150 x 100 cm
180 x 120 cm
225 x 150 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Een foto van de Highlander Cow Friends op plexiglas, aluminium of op een textieldoek laten printen?
Of u nu een fan bent van deze koeien of gewoon een liefhebber van dieren in het algemeen, deze print zal in iedere kamer tot zijn recht komen!
 
Op de print zijn twee Schotse Hooglanders zichtbaar. Met hun pluizige vacht en imposante hoorns zijn ze een geweldige aanvulling binnen uw huis of op het kantoor. Verwacht u echter dat u na een tijdje toch uitgekeken raakt op deze print? Of vindt u het simpelweg leuk om af te wisselen tussen verschillende doeken? Dan adviseren wij om te kiezen voor onze textieldoeken (Fabric Art). Deze kan dan namelijk heel eenvoudig verwisseld worden. Wilt u toch een luxe uitstraling, dan is de foto geprint op Plexiglas de beste keuze!


Fabric art

Highlander Cow Friends geprint op Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Highlander Cow Friends op aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Highlander Cow Friends op plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Zwart-wit
Oriëntatie Liggend
Type Dieren

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting