''Fabric Art is perfect voor mijn interieur'' Klant aan het woord.

lg2

''Het kon wel een beetje extra WOW gebruiken.''

In 2021 heb ik besloten mijn woonkamer een make over te geven. Een voorkeur voor wat zwart en grijstinen in combinatie met wit leek mij een goede optie. Ik was erg tevreden, maar miste die WOW-factor. Dat ene wat je pakt wanneer je de ruimte binnenkomt.

''Canvas is van slechte kwaliteit.''

Toendertijd heb ik besloten om te kijken naar muurdecoratie op groot formaat. Vaak kwam ik canvas tegen, wat ook een voordelige oplossing leek. Toen ik mijn canvas print aan de muur hangde had ik nog niet wat ik wou. Het materiaal voelt goedkoop en de print is wat wazig. Ik heb deze dan ook geretourneerd en ben op zoek gegaan naar iets beters.

''Gezocht en gevonden: Fabric Art.''

De hoop had ik bijna opgegeven. Iets wat bij mijn interieur paste kon ik niet echt vinden. Tot ik een advertentie te zien kreeg van WannaHave Wallprint. Dat zogenaamde Fabric Art zag er uit als de oplossing voor mij. Er werd hoogwaardige kwaliteit beloofd en een heel tof voordeel vond ik dat het te verwisselen is. 2 dagen nadat ik besteld had kwam het binnen. Ik was onder de indruk. Binnen 10 minuten had ik het frame met doek in elkaar gezet en hing het al aan de muur. En wat een resultaat. Haarscherp, mooie heldere kleuren met een mooie afwerking door het aluminium frame.

De beste keuze voor muurdecoratie

De voordelen van Fabric Art van WannaHave Wallprint op een rijtje:

  • Haarscherp en helder geprint
  • Snelle montage
  • Geleverd met montageset
  • Prints zijn snel te verwissen
  • Keuze uit 3 kleuren aluminium frames
  • Ook op maat te maken

 

HIER KOMEN DE CATEGORIEËN NOG OP EEN RIJTJE.

Kies uit meer dan 213 miljoen prints

We weten zeker dat er wat voor jou bij zit.

Ontdek het assortiment

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting