Man in oosterse kleding - Rembrandt van Rijn

Hoofdafbeelding Man in oosterse kleding - Rembrandt van Rijn

Man in oosterse kleding - Rembrandt van Rijn

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Over de Oosterse man / Man in Oosterse kleding

''De Oosterse Man" is gemaakt door Rembrandt van Rijn in 1635. Het is een olieverfschilderij op paneel en wordt momenteel bewaard in de Gemäldegalerie Alte Meister in Dresden, Duitsland.
Rembrandt had een fascinatie voor exotische kleding en oosterse culturen. Hij verzamelde stoffen en rekwisieten uit verschillende delen van de wereld om zijn atelier mee te versieren en zijn schilderijen een uniek tintje te geven.
"De Oosterse Man" was niet het enige schilderij waarop Rembrandt mensen in oosterse kleding afbeeldde. Hij maakte ook andere werken, zoals "Portret van een Perzische", waarin hij zijn interesse in exotische culturen tentoonspreidde.
Rembrandt's beheersing van licht en schaduw, bekend als chiaroscuro, is duidelijk te zien in het schilderij van de oosterse man. Deze techniek geeft het schilderij diepte en drama en is kenmerkend voor het werk van de meester.
Hoewel er niet veel bekend is over de identiteit van de oosterse man op het schilderij, wordt gespeculeerd dat het een van de handelaren of reizigers zou kunnen zijn die in die tijd naar Amsterdam kwamen, wat destijds een belangrijk handelscentrum was.
Met zijn penseel voltooide Rembrandt het portret van de man in oosterse kleding. Het werk was een triomf en trok bewonderende blikken van hen die het zagen. Het schilderij zou de tand des tijds doorstaan en een blijvende getuigenis blijven van Rembrandt's kunstenaarstalent en zijn fascinatie voor het onbekende.

Schilderij aan de muur? Beste kwaliteit bij Wannahave Wallprint

Door onze moderne printtechnieken is onze kwaliteit superieur aan die van andere aanbieders. Printen op Fabric Art (textieldoek), Dibond en Plexiglas doen wij al jaren en door ons machinepark kunnen we dit haarscherp. De kleinste details zijn zichtbaar op de werken en het print de exacte kleuren van het schilderij. Niet vervaagd, geen rommel, maar echt kwaliteit. 

 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Bruin / Wit
Oriëntatie Staand
Type Portret / Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting