Oldtimers

Hoofdafbeelding Oldtimers

Oldtimers

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 60 cm
120 x 80 cm
150 x 100 cm
180 x 120 cm
225 x 150 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Kleed uw interieur aan met een authentieke WannaHave WallPrint en maak van een kale of saaie witte muur een oogstralende eyecatcher. Deze klassieke oldtimers wanddecoratie zijn te gek als u dol bent op auto's of als u het gewoonweg een mooie print vindt. In de meest scherpe resolutie spatten de details van de muur! Voor meer soortgelijke prints, bekijk dan vooral onze vintage categorie eens!

Oldtimers wanddecoratie op verschillende materialen

 
 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is wellicht nog wat onbekend, maar is bij uitstek geschikt voor prints op groot formaat: een gunstige prijs en super eenvoudig te monteren aan de muur. Wij printen de oldtimers op een stoffen doek dat wordt gespannen in een aluminium textielframe. Deze textielframes zijn leverbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, zilver & wit. Hierdoor kunnen wij garanderen dat er voor ieder interieur een perfecte beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het voordeel van onze Fabric Art is dat u de print kan verwisselen op ieder moment.

Dibond aluminium plaat

Aluminium (dibond)

Aluminium, ook bekend als Dibond, is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct de oldtimers printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Multi-color
Oriëntatie Liggend
Type Stilleven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting