Portret van een man - Frans Hals

Hoofdafbeelding Portret van een man - Frans Hals

Portret van een man - Frans Hals

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Laat je betoveren door het meesterwerk van Frans Hals uit de eerste helft van de 17e eeuw. Het 'Portret van een man' geschilderd toen Hals ongeveer tachtig jaar oud was, onthult zijn artistieke genialiteit en unieke stijl. Met vrije en snelle penseelstreken vangt Hals de essentie van de man op doek. De glimlichtjes in de donkere ogen en de beweeglijke lippen brengen het portret tot leven en laten de persoonlijkheid van de geportretteerde stralen.

 

Een Reis door de Tijd

Reis terug in de tijd en ontdek het leven van Frans Hals, de portretschilder die Haarlem domineerde. Met dit intrigerende portret toont Hals niet alleen zijn vakmanschap, maar ook zijn gedrevenheid om door te werken, mogelijk vanwege geldzorgen. Duik in het verhaal achter deze kunstenaar en zijn invloed op de 17e-eeuwse kunstwereld. Laat je meevoeren in de geschiedenis terwijl je de nuances van het portret verkent en een dieper begrip krijgt van de context waarin het is ontstaan.

 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Bruin / Geel / Wit / Zwart
Oriëntatie Staand
Type Portret / Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting