Portret van een meisje in het blauw - Johannes Cornelisz Verspronck

Hoofdafbeelding Portret van een meisje in het blauw - Johannes Cornelisz Verspronck

Portret van een meisje in het blauw - Johannes Cornelisz Verspronck

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Dit prachtige kunstwerk van Johannes Cornelisz Verspronck, genaamd "Portret van een meisje in het blauw," is een tijdloos meesterwerk dat al eeuwenlang bewondering oproept. De schilder weet op meesterlijke wijze het charmante en elegante karakter van het meisje vast te leggen, waardoor het portret een onuitwisbare indruk achterlaat. De levendige blauwe jurk, de verfijnde details van de kantachtige kraag en de subtiele gelaatstrekken maken dit schilderij een betoverende aanwinst voor elke kunstliefhebber.

 

De Onschuld van de Jeugd

In dit schilderij wordt het meisje afgebeeld als een kleine volwassen dame, maar haar jeugdige onschuld straalt door in haar blik. Het is alsof ze een glimp van de toekomst laat zien, terwijl ze tegelijkertijd geniet van het moment. De combinatie van jeugdige onschuld en de belofte van volwassenheid maakt dit portret des te intrigerender. Het vangt de essentie van de overgang van kindertijd naar volwassenheid op een manier die tijdloos is en nog steeds relevant voor de moderne kijker.

 

Een Mystieke Connectie

Hoewel we haar naam niet kennen en niets weten over haar familie, ontstaat er toch een mysterieuze connectie tussen het meisje en de kijker. Haar doordringende ogen lijken rechtstreeks in de ziel van de toeschouwer te kijken en roepen een gevoel van betrokkenheid op. Het schilderij prikkelt de verbeelding en doet ons afvragen wie ze was en wat haar verhaal was. Deze intrigerende aura van mysterie maakt dit kunstwerk tot een gespreksonderwerp en een sfeervolle toevoeging aan elke ruimte.

 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Blauw / Bruin / Wit
Oriëntatie Staand
Type Portret / Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting