Portret van een stel - Frans Hals

Hoofdafbeelding Portret van een stel - Frans Hals

Portret van een stel - Frans Hals

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
90 x 90 cm
120 x 120 cm
150 x 150 cm
180 x 180 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Ervaar de tijdloze liefdesgeschiedenis van Isaac Abrahamsz Massa en Beatrix van der Laen in dit prachtige "Portret van een stel". Geschilderd door de grootmeester Frans Hals. Dit portret vangt het vrolijke en vertrouwde stel in een intiem moment, zittend dicht bij elkaar onder de schaduw van een majestueuze boom. Een uniek aspect van dit meesterwerk is de manier waarop het paar zich samen poseert, wat in die tijd ongewoon was. De nauwe band tussen het stel en de schilder stelde hen in staat om deze liefdevolle en trouwe weergave vast te leggen, waardoor het portret spreekt van diepe genegenheid en verbondenheid.

Emotievolle Liefdestuin

De liefdestuin aan de rechterkant van het schilderij weerspiegelt de bloeiende genegenheid tussen Isaac en Beatrix. Een overvloed aan kleurrijke bloemen en weelderige groene bladeren symboliseert hun groeiende liefde en geluk in hun nieuwe leven samen. De tuin staat vol met de belofte van een mooie toekomst vol liefde en voorspoed.

Mannentrouw en Vrouwenliefde

De opvallende distel aan de linkerkant van het portret draagt de bijnaam 'mannentrouw'. Deze scherpe en prikkelige bloem vertegenwoordigt de uitdagingen en obstakels die elk huwelijk kan tegenkomen. Het is een herinnering aan de toewijding en vastberadenheid die nodig zijn om een liefdevolle relatie te koesteren, zelfs in moeilijke tijden. Aan de rechterkant, subtiel verweven in de achtergrond, zien we klimop, het symbool van vrouwenliefde. Dit herinnert ons aan de tedere genegenheid en steun die Beatrix aan Isaac biedt, en hoe zij elkaar versterken in hun levensreis.

 
Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Blauw / Bruin / Groen / Wit / Zwart
Oriëntatie Vierkant
Type Portret

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting