Portret van Marten Soolmans en Oopjen Coppit

Hoofdafbeelding Portret van Marten Soolmans en Oopjen Coppit

Portret van Marten Soolmans en Oopjen Coppit

Ophangsysteem inbegrepen
Haarscherp geprint
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Wat is een fabric art?

Een Fabric Art is een wisselbaar peesdoek met een aluminium frame. Naast de super chique uitstraling, kan deze eenvoudig op maat worden geleverd. Het grote voordeel is dat zodra u een ander doek wilt, het frame kan blijven hangen en het doek eenvoudig te wisselen valt. Om een goede impressie te krijgen van de montage, hebben wij een handige video gemaakt.

 

Het verhaal van Marten Soolmans

Het te voeten uit geschilderde portret van Marten Soolmans (uiteraard geschilderd door Neerlands grootmeester Rembrandt van Rijn) is bijzonder te noemen ten opzichte van zijn andere portretten. Samen zijn vrouw, Oopjen Coppit, zij zijn namelijk de enige portretten van Rembrandt die te voeten uit zijn geschilderd. Dit is een klassiek woord om te benadrukken dat de persoon van top tot teen geschilderd is. Dit portret vormt dus samen met Oopjen een duo-kunstwerk van een jong, rijk en veelbelovend stel. Ze zijn afgebeeld met de laatste mode in het jaar 1634; Marten in ribbel, zij (Oopjen) volledig in stippel. Beide schilderijen zijn samen met Frankrijk door Nederland voor 160 miljoen aangekocht. Een behoorlijk bedrag, maar gelukkig kan jij ze al voor een relatief lager bedrag aan de muur hebben hangen.

Het verhaal achter Oopjen Coppit

Het portret van Oopjen Coppit (geschilderd door Rembrandt van Rijn) is enigszins bijzonder te noemen. Samen met haar man Marten Soolmans zijn dit de enige portretten van Rembrandt die te voeten uit zijn geschilderd. Dat wil zeggen dat de personen er in het geheel op staan, van top tot teen. Het stel was jong, rijk en veelbelovend en drogen medio 1634 de laatste mode. Hij (Marten) in ribbel, Oopjen volledig in stippel. Leuk feitje is dat beide schilderijen samen met Frankrijk ieder voor 80 miljoen zijn aangekocht. Gelukkig kan jij ze al voor een relatief lager bedrag aan de muur hebben hangen.

Het echtpaar als groot formaat muurprint

WannaHave WallPrint (beter bekend als WHWP) streeft enkel naar hoogwaardige geprinte producten voor aan de muur. Wij beheersen het printproces volledig en zorgen dat jouw muur zich onderscheidt dan de muur van een ander. Onze wallprint van het echtpaar is te bestellen als:

  • Fabric Art (Aluminium frame met een wisselbaar textieldoek)
  • Aluminium plaat (matte uitstraling, ook wel bekend als dibond)
  • Plexiglas (uitstraling met glans)

Specificaties

Kleuren Bruin / Wit / Zwart
Oriëntatie Staand
Type Portret / Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting