Schuttersmaaltijd ter viering van de Vrede van Munster - Bartholomeus van der Helst

Hoofdafbeelding Schuttersmaaltijd ter viering van de Vrede van Munster - Bartholomeus van der Helst

Schuttersmaaltijd ter viering van de Vrede van Munster - Bartholomeus van der Helst

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
180 x 60 cm
240 x 80 cm
300 x 100 cm
Fabric art
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Schuttersmaaltijd schilderij in jouw inrichting?

Dat kan! Door Schuttersmaaltijd op Fabric Art, Aluminium (dibond) of plexiglas te bestellen haal je dit uniek staaltje kunst thuis. Doordat Wannahave Wallprint beschikt over een groot machinepark met de modernste machines kunnen wij haarscherp printen en betere kwaliteit leveren dan andere aanbieders.

Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

Specificaties

Kleuren Blauw / Bruin / Geel / Goud / Oranje / Wit
Oriëntatie Panorama
Type Stilleven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting