Stilleven met bloemen in een glazen vaas - Jan Davidsz. de Heem

Hoofdafbeelding Stilleven met bloemen in een glazen vaas - Jan Davidsz. de Heem

Stilleven met bloemen in een glazen vaas - Jan Davidsz. de Heem

Haarscherp geprint
Ophangsysteem inbegrepen
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Stilleven met bloemen in een glazen vaas - Jan Davidsz. de Heem

Stilleven met bloemen in een glazen vaas van Jan Davidsz. de Heem is een uniek meesterwerk van Hollands grootste schilder. Deze kunt u laten schitteren aan uw muur op aluminium, plexiglas of fabric art. Het is een van de bekendste schilderijen van De Heem. Zoveel verschillende bloemen en insecten, het schilderij zit vol verrassingen. Elke keer zie je weer iets anders. De glazen vaas staat op een stenen blad. Zijn werk was erg populair bij kopers en collega-kunstenaars. Hij had veel leerlingen en navolgers, waaronder Abraham Mignon. 

Schilderij bestellen voor jouw interieur?

De prints van Wannahave Wallprint bevatten de kleinste details. Dat komt door onze moderne printtechnieken. Het print machinepark van Wannahave Wallprint is superieur aan die van andere aanbieders. Hierdoor kunnen wij kwaliteit van de bovenste plank garanderen. 


Fabric art

Fabric art

Fabric art is bij uitstek geschikt een print als groot formaat wanddecoratie: een gunstige prijs en mega eenvoudig te bevestigen. Het door u gekozen beeld wordt geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium textielframe. De frames zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver en wit. Zo weten wij zeker dat er voor ieder interieur een perfect beleving kan worden gecreëerd. Het doek is heel eenvoudig in het aluminium textielframe te bevestigen door een pees in iedere zijde te duwen. Het grote voordeel hiervan is dat u de print kan verwisselen zodra u erop uitgekeken bent.

Dibond aluminium plaat

Aluminium

Aluminium (ook wel bekend als Dibond) is een aluminium paneel van 3mm dik waarop wij direct printen. De zichtzijde is voorzien van een witte laag met daarop een matte toplaag. Hierdoor krijgt de print, zoals u wellicht verwacht, een matte uitstraling voor aan uw muur. Aan de achterzijde van het paneel verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Liever een matte uitstraling verwisselen voor een glanzende uitstraling? Kies van voor plexiglas!

Plexiglas

Plexiglas

Voor printen op plexiglas gebruiken wij een 3mm dik helder plexiglas waarop wij aan de achterkant printen. Tezamen met een witte deklaag, ontstaat er diepte in de print waardoor er een minimaal 3D effect ontstaat. Vanwege de glanzende uitstraling, creëert u binnen een handomdraai een luxe sfeer aan uw muur. Ook aan de achterzijde van het plexiglas, verlijmen wij een aluminium ophangframe die er voor zorgt dat het paneel ca. 15mm van de muur af hangt. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect wat de luxe uitstraling ten goede komt!

 

Door Fabric Art altijd een origineel interieur.

Het materiaal Fabric Art kent een enorm voordeel. Het wanddoek is uit het frame te halen. Dit maakt het mogelijk om je complete muurdecoratie aan te passen. Hoe je dit eenvoudig kunt monteren ziet u in de video hieronder of leest u op deze pagina!

Specificaties

Kleuren Multi-color
Oriëntatie Staand
Type Bloemen / Stilleven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting