Wanddecoratie groot doek

Een groot doek als wanddecoratie is erg populair. En terecht! Een wallprint als muurdecoratie zorgt voor sfeer in het huis en kan daarnaast zelfs helpen bij het verbeteren van de akoestiek. Dankzij ons uitgebreide aanbod en de verschillende categorieën die wij leveren, garanderen wij passende wanddecoratie voor ieder interieur. 

Afmetingen

De doeken die wij aanbieden zijn in verschillende oriëntaties verkrijgbaar. Hierbij maken wij onderscheid tussen liggende-, staande-, vierkante- en panorama doeken. Het is mogelijk om deze prints op een zeer groot formaat te bestellen. Zo kunnen de staande / liggende doeken besteld worden op een doek van maar liefst 150 bij 225 centimeter. Het panorama doek kan zelfs geprint worden op een formaat van 300 bij 100 centimeter! Deze grote prints zijn echter alleen verkrijgbaar als Fabric Art print. 

150 x 225 formaat wallprint

Materialen

Zodra u de perfecte wanddecoratie en het juiste formaat voor uw interieur gevonden heeft kunt u kiezen uit 3 verschillende materialen. Bij Wannahave Wallprint bieden wij alle prints aan op Fabric Art, Plexiglas en Aluminium. Zoals vermeld biedt Fabric Art de perfecte oplossing voor muurdecoratie op groot formaat. Met Fabric Art wordt uw beeld geprint op een stoffen doek en gespannen in een aluminium frame welke beschikbaar is in de kleuren zwart, zilver en wit. Dankzij Fabric Art kunt u voor een aangename prijs eenvoudig de mooiste werken aan uw eigen muur ophangen. Tot slot zijn deze stoffen doeken gemakkelijk te vervangen. Zodra u dus uitgekeken bent op een print, vervangt u deze in een handomdraai voor een nieuwe!

Het aanbod

Als u interesse heeft gekregen in wanddecoratie op een groot doek, kunt u altijd eens een kijkje nemen in onze Art Gallery. Hier bieden wij zeer uiteenlopende prints aan: van Oude Meesters tot aan Pop Art. Mocht u nog geen ware eyecatcher in de Art Gallery zijn tegengekomen, dan raden wij u aan om de Art Library te bezoeken. Deze database beschikt over 213 miljoen rechtenvrije afbeeldingen. Zo weten wij vrij zeker dat er voor iedere smaak en voor elke muur passende decoratie te vinden is. 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting