Fotokunst

Fotokunst schilderijen zijn de de laatste tijd ontzettend populair. Deze vorm van wanddecoratie zorgt voor een unieke eyecatcher aan de muur. De mooiste afbeeldingen nu als een waar kunstwerk. De fotokunst schilderijen worden op hoge kwaliteit gedrukt op Plexiglas, Aluminium en Fabric Art. Met fotokunst komen de kleur beter dan ooit te voren naar boven. 

Bekijk ons volledige assortiment

Fotokunst prints

Wij hebben verschillende mooie fotokunst prints in ons assortiment. Van prachtige gouden prints tot de mooiste afbeeldingen van de natuur. Het mooie aan fotokunst prints is dat deze haarscherp worden gedrukt. De afbeeldingen lijken levensecht en er worden heldere kleuren gebruikt, werkelijk spectaculair. Ook heeft deze vorm van fotokunst geen lijst nodig. Alleen bij de Fabric Art bestel je een zwart, wit of zilver frame mee. Bij plexiglas en Aluminium heb je geen lijst nodig en je hangt deze vorm van wanddecoratie heel eenvoudig op met het ophangsysteem. 

Assortiment fotokunst

Wij van WannaHaveWallPrint hebben een heel breed assortiment fotokunst. Naast onze afbeeldingen in de categorieën, kun je in de art library zoeken naar de perfecte afbeelding voor jouw interieur. Wij beschikken namelijk over meer dan 213 miljoen rechtenvrije afbeeldingen zodat u altijd een unieke WallPrint kan kiezen. Wij bieden een uitgebreide constant vernieuwende collectie van exclusieve fotokunst op plexiglas, aluminium en fabric art. 

Plexiglas

Fotokunst op plexiglas (ook wel bekend als acrylglas) is een bijzondere manier van kunst voor aan de muur. Het heeft een moderne en luxueuxe uitstraling die galeriewaardig is. Door middel van onze speciale technieken worden de afbeeldingen op plexiglas zeer scherp, de kleuren krijgen een intense diepte en doordat het onzichtbaar aan de muur wordt bevestigd lijkt het alsof het kunstwerk als het ware aan de muur zweeft. 

Aluminium

Een ander populaire manier van fotokunst, is de afbeeldingen laten print op aluminium (ook wel bekend als dibond). De afbeeldingen op aluminium hebben een matte afwerking en dit geeft een stoere look aan het interieur. Aan de achterzijde van het paneel zit een speciaal ophangsysteem gevestigd, hierdoor lijkt het net als bij de fotokunst op plexiglas, dat het kunstwerk aan de muur zweeft. 

Fabric Art

Fabric art is ook zeer geschikt voor het drukken van fotokunst. De prijs van deze vorm van wanddecoratie is gunstig en het is ook nog eens heel eenvoudig te bevestigen aan de wand. Fabric art is een stoffen doek die wordt gespannen in een aluminium frame. De frames bestel je eenvoudig mee bij het doek en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en wit. Zo kan voor iedere afbeelding de perfecte beleving worden gecreëerd. 

WannaHaveWallPrint foto kunst

Bij WHWP heb je ontzettend veel keus uit de verschillende foto kunst schilderijen. Wij zijn overtuigd dat het perfecte foto kunst schilderij er ook voor jou tussen zit! Kies het gewenste formaat en materiaal voor de een prachtige nieuwe look in jouw interieur. Onze prints zijn direct uit voorraad leverbaar en worden zo snel mogelijk verzonden. Onze fotokunst gaat jaren mee en is dus een echte aanwinst voor in ieder interieur. 

Een aantal voorbeelden van onze fotokunst aan de muur

Fotokunst oopjen en martenFotokunst printsFotokunst stilleven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting