Het Melkmeisje - Johannes Vermeer

Hoofdafbeelding Het Melkmeisje - Johannes Vermeer

Het Melkmeisje - Johannes Vermeer

Ophangsysteem inbegrepen
Haarscherp geprint
Wallprint op maat? Neem contact op
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
Fabric art
Aluminium
Plexiglas
Zwart
Wit
Zilver
Geen
Nee
Ja
Vanaf
Binnen 3 werkdagen geleverd met spoedlevering
Er zijn al 0 van de 0 exemplaren verkocht

Omschrijving

Melkmeisje of dienstmeid? 

Wie aan Johannes Vermeer denkt, denkt aan Het Melkmeisje: één van de bekendste schilderijen van Vermeer. De titel van dit doek is echter niet helemaal correct.  Een melkmeisje ging vroeger namelijk de huizen rond om melk te brengen, terwijl de vrouw in dit schilderij de werkzaamheden verricht van een dienstmeid. Qua compositie heeft Het Melkmeisje wel wat weg van de Brieflezende Vrouw. Vermeer maakt voor beide schilderijen gebruik van een centrale opzet met veel lichte kleuren.  

 

Minimalistisch, kleurrijk en uiterst herkenbaar maakt van Het Melkmeisje een item dat niet kan ontbreken aan uw wand! 

 

Haal het Rijksmuseum naar uw eigen woning. 

Bij Wannahave Wallprint is het mogelijk om een exemplaar van dit iconische schilderij van Johannes Vermeer aan uw eigen muur op te hangen. Ook andere reproducties van bekende oude meesters zijn terug te vinden op onze website. Zo is er altijd een mooi exemplaar te vinden dat past bij uw interieur. 
Wij bieden de mogelijkheid om een afdruk te bestellen in verschillende materialen. Namelijk: 

 

Fabric Art: stoffen doek dat is gespannen in een aluminium frame. De print is uitwasbaar, makkelijk te bevestigen en kan vervangen worden door een andere print wanneer u erop uitgekeken raakt. 

 

Aluminium: paneel van 3mm dik met een matte uitstraling. Voorzien van een ophangsysteem waardoor het doek ongeveer 15mm van de muur af hangt.  

 

Plexiglas: creëert een luxe uitstraling door het glanzende effect. Ook het plexiglas is voorzien van een ophangsysteem wat het doek een zwevend effect geeft.  

 

Hoe kan ik Fabric Art monteren?

Goeie vraag! Met Fabric Art kunt u eenvoudig het doek vervangen. Het frame dat u krijgt meegeleverd kunt u hierbij laten hangen. Op die manier heeft u dus in een oogwenk een nieuwe print aan de muur hangen. In de video hieronder en op deze pagina maken wij duidelijk hoe dit proces in zijn werking gaat!

Specificaties

Kleuren Blauw / Bruin
Oriëntatie Staand
Type Portret / Wereldberoemd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting