Leeuw wanddecoratie

Dit is hét symbool voor kracht. Het dier dat de Big Five aanvoert en het nationale symbool voor Nederland. We hebben het dan natuurlijk over de leeuw. Wil je gaan voor een stoer, uniek en krachtig element in je interieur? Kies dan voor leeuw wanddecoratie

The king of the jungle

The king of the jungle, een term die vaak wordt gebruikt bij het aanduiden van een leeuw. Eigenlijk is dit heel krom. Het beest komt nauwelijks voor in de jungle en vindt zijn leefgebied vooral in de savanne, een weide met veel gras en hier en daar een boom. De leeuw leeft vooral in de savannes van Centraal- en Oost-Afrika. 

Bedreigde diersoort

De leeuw is een krachtig dier, maar tegen de kracht van mensen kan hij niet op. De laatste 20 jaar is er een afname in leeuwen van zo'n 40%. Dit is voornamelijk door de jacht op de beesten. De skeletten van de beesten worden gebruikt voor traditionale medicijnen in het werelddeel Azië. 

Daarbij is het verminderen van grootte van het leefgebied een belangrijke oorzaak voor de drastische afname in leeuwen. Enkel 8% van hun originele leefgebied is nog over, waardoor het vinden van een partner om te paren erg lastig is. Veel van de leefgebieden worden namelijk doorbroken, waardoor het bereik tussen leeuwengroepen erg lastig is. 

De leeuw aan de muur

De leeuw is een prachtdier dat zonder twijfel thuis hoort op de aarde. Om elke dag te kunnen genieten van het mooie beest is het gaaf om een leeuw als wanddecoratie te hebben voor thuis. Bij WannaHave Wallprint hebben we een divers aanbod aan leeuwenprints. Erg gaaf voor in de slaapkamer, toch?

Leeuw wanddecoratie Impressie

 

 

Fabric Art: Een divers interieur wanneer u het wilt

Eén van de specialiteiten van WannaHave Wallprint is muurdecoratie met het materiaal Fabric Art. Fabric Art is een textielframe met een scherp geprint textieldoek dat makkelijk te bevestigen is in het frame. Bekijk hier de instructievideo.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting