Fabric Art: Voor een flexibel interieur

Fabric Art: Voor een flexibel interieur

Het samenstellen van interieur doe je op basis van je persoonlijkheid. Ben je avontuurlijk? Dan zul je gauw voor groen en hout kiezen. Ben je een echte levensgenieter? Dan kies je waarschijnlijk voor landelijk. In het mensenleven ontwikkelt je persoonlijkheid zich en daarmee komen soms ook andere voorkeuren. Datzelfde geldt voor je interieurstijl. Maar hoe pas je je inrichting weer aan zonder telkens een enorm budget te moeten uitgeven? Fabric Art is de oplossing.

Inhoud:

  • Wat is fabric art?
  • Het grote voordeel van Fabric Art.
  • Hoe monteer ik het?
  • Frames.

Wat is Fabric Art?

Ja, wat is dat Fabric Art nou eigenlijk? Fabric Art is kunst op een textieldoek. Bij WannahaveWallprint printen we onze aangeboden kunst op het doek. Het printen gebeurd met de recentste technieken en apparaten op het gebied van printing. Daardoor lijkt jouw gekozen print zoals het origineel in haarscherpe kwaliteit. Neem bijvoorbeeld het meisje met de parel. Het is net of deze rechtstreeks uit het Mauritshuis komt.

Detail Fabric Art

 

Het grote voordeel van Fabric Art.

Fabric Art is er voor de mensen die van verandering houden. Die graag iets nieuws willen zonder de complete inrichting van hun woning om te moeten gooien. De textieldoeken die in de frames gaan zijn verwisselbaar. Dus wil je een nieuw decoratiestuk aan de muur? Je bent uitgekeken op je vorige wallprint? Bestel een nieuw print van Fabric Art. Let op, kies een print in hetzelfde formaat. Je voorkomt daarmee een te klein doek in een te grote lijst. Of andersom, een te groot doek in een te kleine lijst.

Lange zijden Fabric Art monterenHoeken Fabric Art monteren

 

Frames.

Bij je bestelling van Fabric Art kun je kiezen voor verschillende kleuren frames. Zo kun je kiezen voor een kleur die bij je muur past. Dit zorgt ervoor dat je interieur een beter geheel krijgt. In tegenstelling tot dat is het ook mogelijk om voor contrast te kiezen. Dat maakt de wallprint opvallender in de omgeving. De frames zijn te krijgen in de kleuren zwart, zilver en wit.

 

Hoe monteer ik het?

Je wilt het doek goed gespannen in het aluminium frame. Dan is het handig om te weten hoe je Fabric Art monteert. Nadat je het frame in elkaar hebt gezet is het tijd om het textieldoek er in te zetten. Het is geen hogere wiskunde. Aan elk doek zit een pees (buitenkant doek) die je in de zijdes van het frame drukt. Doe dit secuur en netjes en je bent klaar. Kom je er toch niet helemaal uit? Check de onderstaande instructievideo.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting