Op zoek naar een plexiglas wanddecoratie?

Bij Wannahave Wallprint bent u aan het juiste adres, als u op zoek bent naar een plexiglas wanddecoratie. Alle wanddecoraties van Wannahave Wallprint zijn namelijk verkrijgbaar in het materiaal plexiglas. Dit zorgt ervoor dat u als klant de keuze heeft uit meer dan 213 miljoen verschillende prints!

Wat is plexiglas?                                                 

Plexiglas is een materiaal, wat voor een 3D effect in de wanddecoratie zorgt. Het plexiglas zorgt daarnaast voor een glanzende uitstraling, dit creëert een luxe sfeer binnen uw interieur. Bij een bestelling van een plexiglas montuur, wordt er een aluminium ophangframe aan de wanddecoratie gelijmd. Door dit aluminium ophangframe, wordt een beeld gecreëerd waardoor het lijkt dat de wanddecoratie zweeft aan de muur. Bent u benieuwd welke materialen er nog meer beschikbaar zijn, naast plexiglas? Neem dan een kijkje bij de pagina materialen en bekijk de mogelijkheden.  

Waarom een plexiglas wanddecoratie van WHWP?

Wannahavewallprint is een gevestigde naam binnen de print science wereld. Bij Wannahavewallprint verzekeren wij u van enkel de beste kwaliteit! Door het gebruik van de nieuwste printtechnieken zijn de prints bij ons te allen tijde haarscherp, dit zorgt ervoor dat uw wanddecoratie van de hoogste kwaliteit is. Daarnaast bieden wij u bij Wannahavewallprint de mogelijkheid om naast het vaste assortiment, ook te kijken in de art library. Aan de hand van de Art library wordt uw aanbod in één klap vergroot met 213 miljoen afbeeldingen. 

Plexiglas wanddecoratie

Nieuwsgierig?

Bent u benieuwd welke wanddecoratie bij uw interieur past? Neem een kijkje in het assortiment en vind uw favoriete plexiglas wanddecoratie! Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting