Fotokunst op plexiglas

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van fotokunst op plexiglas. Unieke foto's haarscherp gedrukt op acrylglas. De kwaliteit en de uitstraling van deze vorm van fotokunst is heel hoogwaardig en past in bijna ieder interieur.

Wat is plexiglas?

Wij horen deze vraag nog steeds vaak voorbij komen en daarom leggen wij hier uit wat plexiglas precies is. Deze vorm van glas heet eigenlijk 'Polymethylmethacrylaat' en is een zogenaamde thermoplast. Het grote voordeel aan dit glas is dat deze 30 maal zo slagvast zijn als gewoon glas en daarom ideaal om in het interieur op te hangen. Ook is acrylglas een stuk lichter dan gewoon glas en het versplintert niet. Plexiglas is 90% lichtdoorlatend wat een uniek effect geeft aan de print. Maar wat maakt plexiglas van WannaHaveWallPrint zo bijzonder?

WannaHaveWallPrint fotokunst op plexiglas

Ten eerste zijn wij elke dag keihard aan het werk om de meest mooie beelden te verzamelen. Deze afbeeldingen vind je in onze verschillende collecties. Van dieren, naar steden en pop art. Bijna elke beeld is te vinden in onze Art Gallery. Zelfs als jouw favoriet er niet tussen staat, kun je uit gebreid zoeken in onze Art Library. Dit is een beeldenbank met miljoenen unieke afbeeldingen. Hier zijn alle thema's te vinden en staat er voor iedereen iets tussen. U zoekt, wij printen.

Onze beelden worden gedrukt op hoogwaardige materialen. Dit komt mede door onze passie voor digitaal drukwerk. Bij ons draait letterlijk alles om details. Onze producten zijn voorzien van de fijnste afwerking en zo doen wij er alles aan om ieder interieur een unieke twist te geven. Dit maakt fotokunst op plexiglas van WHWP zo bijzonder.

Inspiratie

Fotokunst op plexiglas
Fotokunst aan de muur
Animal fotokunst
Vlinder muurprint
Foto als kunst aan de muur
Brug als fotokunst

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor 10% korting